Livet är allt för kort, det får inte slösas bort och det ska jag visa. Se hur fullmånen ler och säger KOM IGEN!


Min lille snutt kom ju tvåa i fitnessfivetävlingen, han var ju så stolt över sina 50 dips och 30 chins och jag med då! <3

Efter tävlingen åkte vi hem och fixade till oss sen till förfest, på olika håll.. Sen gick vi tillsammans till öltälet som säkert hade varit jättekul om det inte hade regnat och varit kallt, drog med mig per hem redan vid ett...



Idag gick vi inte ur sängen fören halv tolv, vet inte när jag gjorde det senast? Om jag ens gjort det någon gång, helt sjukt! Kom på att jag skrev iförrgår att jag skulle unna mig en cider igår och kanske var det någon då som undrade om jag var lite retard eftersom jag innaN predikat om att man inte ska dricka om man tränar seriöst. Jag håller fortfarande fast vid det, jag tycker inte att man ska dricka och deffinitivt inte dricka sig full. Dock tycker jag att man kan unna sig en cider, för det är så gott! Och jag blir ju nästan full om jag bara luktar på sprit men ändå.. Haha!



Varit seg hela dagen men har iaf städat och fixat lite, dock inte funnits någon kraft över till gymmet. :( Därför tänkte jag försöka med ett dubbelpass imorgon då jag är ledig också. Ska bli soligt och fint imorgon. :D Hade ju tänkt att åka och fira mamutt idag också på morsdag men tanten har jobbat hela helgen..  :P Så hon kommer imorgon och umgås lite istället, trevligt. Har lite jobb åt henne här hemma, hon brukar få fixa med lite som jag inte orkar med när vi är och tränar. Haha! 

Nu ska jag gå o nana för jag är såååå trött ! Gosa med solen imorgon. :P :D




Ska tatuera mig snart typ såhär fast jag ska ha texten " Älskade Syster " för att visa hur mycket jag älskar min syster. Sen ska det gå ner som en ranka ner på foten som på bilden, snyggt va? :) Den första bilden var himla snygg tatto också! :P

I ain't more than a minute away from walking, we can´t cry the pain away. We can´t find a need to stay, I slowly realized there´s nothing on our side..


INTE OKEJ, USCH OCH FY!!
BLÄBLÄBLÄ

MUMMA! :) HELT OKEJ!
ÅÅÅåååh min förebild Heidi, snyggo!

Medans alla springer på fest så sitter jag här i vår sköna soffa med fötterna i ett varmt bubbelbad med lukt av bubbelgum och ansiktet inkletat med en varm fudgemask, samt nysolad och nytränad... Livet känns allmänt skönt just nu. :P Hade tänkt att hänga på till öltältet men vädret är inte det bästa och jag ska upp och åka till jobbet vid sju imorgon, så hoppas det är bättre ös imorgon för då jäklar ska jag dit. :)



Tränade mage och armar innan då värken i magen försvunnit lite idag, hade varudag på jobbet också så blev lite småträning där också med frukten. ;) 

Kollar man noganoga så kan man se konturer och syns faktiskt bättre i verkligheten, hur eller hur... I slutet på Juli ska jag lägga ut en bild igen och då ska jag ha magrutor, min deff slutar om en månad i slutet av Juni.. Sen ska jag kötta på mig en månad sen kommer bild och då jääääklar! :D Är så lycklig över att jag inte har en tanke på att sluta vill bara ha mer och mer, tycker det är så kul och träningen är verkligen ngt jag brinner för.. Har aldrig haft ngt i mitt liv som inspirerat mig så mycket som träningen, älskar det.. Tjejer med muskler är sjukt fränt och jag är jätteimpad av tjejer med muskler, DOCK inte steroidbruttor som ser ut som män! Blä...

Imorgon ska som sagt min älskling tävla i fitnessfive och jag jobbar till halv två, sååå störande hade ju velat vara där o stöttat honom men hinner se slutet iaf! :D Hejjahejja!!

Nu ska jag göra mig en omelett och hyra hem någon kulig komedi.. :P
Puss!

Now I wanna leave but I´m lost, so now I can´t break away.

Blev en halvrolig ledigdag, har haft extrem värk i magen hela dagen. Gick iaf ut och gick på morgonen en sväng men fick ställa in träningen, hade jag haft ben eller rygg hade jag tränat ändå men svårt att träna mage när man har så ont. Värken är samma jäkla värk jag har varje "#¤%&/()= månad, börjar bli så trött på det..

Har haft lilla Tuva här idag och igår och hon gör ju att man mår lite bättre så söt som hon är, hon ligger som en liten bääbis på rygg och så klappar man lite på magen sååååå mysigt så! :P

Varit i Horn en sväng och ätit mat hos svärmor, mycket trevligt och gott! :o) Jag hade med mig Proteinmuffins som jag bakat också, haha! Dom blev inte så kladdiga som jag ville men rätt goda ändå, inte för att jag hade unnardag idag men ändå. :P Får äta lite mindre när jag väl har unnardag istället på Lördag, då det även blir någon cider på Öltältet kanske. :P

Kan inte riktigt fatta det här själv men kolla vad jag köpte på HM?? En dress som är skjorts och linne i ett typ, köpte den bara för att jag skulle gå emot mig själv.. Vägrade köpa en sådan som går ända nerifrån fötterna och upp över huvudet typ men köpte den här iaf, mycket skön men snygg vet jag inte haha.. Får se om den kommer på ngt i sommar.. :D

Gjorde en dessert förra unnardagen som var mycket god som jag kan rekommendera..

Köpte hem nya Kesellahallon och på den fanns ett recept som lät gott och det var det!

250 g Arla Köket Kesella® kvarg hallon
rivet skal av ½ citron
2 äggvitor
½ dl strösocker
8 msk hallon
4 msk rostad flagad mandel ( Jag tog mandelmassa istället och gjorde pyttesmåbollar )
 
Gör så här:
Blanda kvarg och citronskal. Vispa vitorna till ett fast skum. Tillsätt socker och fortsätt vispa någon min. Vänd ner äggvitan i kvargen. Fördela i 4 portionsglas och låt stå i kyl ca 1 tim. Garnera med hallon och flagad mandel vid servering

Jag ser ut som jag är 40 år äldre men per var himla söt och vi är ju glada ihop tydligen, det viktigaste! :)

Vi var en sväng och kollade på fotboll också innan vi åkte hem från Horn, Horn - Södra vi.. Jag är ju inte jätteintresserad men skulle gärna se Per spela eftersom jag hört att han ska vara rätt duktig och det är ju kul för honom att se hans gamla lag spela. Hoppas jag får se han spela någon gång, han slutade för att han fick problem med knät..(ovanligt!)

Nu ligger snutten och snarkar i soffan och är väl lite småsur för att jag skriver blogg istället för att vara med honom när vi var peroidadag idag, haha! Får la gå o pussa till honom lite! Imorgon blir det jobb mellan 9-14 sen ska jag gå och kolla på fitnessfive där min snutt ska tävla, hinner inte se hela men lite iaf!
Hoppas det går bra! http://perekbjorn.blogg.se Sen efter det blir det kanske öltältet en sväng eller om jag går på Lördag bara eftersom jag jobbar lördagmorgon, inte så jättefränt då!

Inte för att skryta men 10kilos hanteln börjar snaaaart bli för lätt så blir nog snart en liten höjning och det tycker jag är himla skoj, speciellt när man ser att en del killar har den o leker med.. Oj vad drygt det lät haha men det är ju så! ;) Tuff brud jag, mm.. Är även så i en del maskiner, att man får höja när en pojk har varit där innan, nästan jobbigt! Men mest kul.. Jag är lite stark och det är kuuuuuuuuuuuuul!

Puss!

So tired that I couldn't even sleep, so many secrets I couldn´t keep. Promised myself I wouldn´t weep, one more promise I couldn´t keep.

Gick rätt bra att jobba heela dagen i Måndags, lite segt men det gick. :) Igår jobbade jag lite kortare istället, var hemma vid ett. Skulle "vila" ett tag och somnade, tre timmar senare vaknade jag av att älskling skriver att vi skulle mötas på gymmet snart. Så hoppade upp ur sängen och iväg till gymmet för ett ryggpass, inte det lättaste att sova sen. Haha..

Sen skulle Älskling och jag ha filmkväll, vi lyckas dock aldrig så bra med dom. :S Antingen bara pratar vi och får spola tillbaka hela tiden för att vi har missat massa eller så börjar vi mysa och stänger av filmen istället. Igår hade jag bestämt att vi fasen skulle se hela filmen, den låg etta på filmtoppen och hade fått 5 stjärnor av både aftonbladet och expressen. " Winter Bone "



Jag satt hela filmen och väntade på det där jättebra som allt detta grundats på, åååå jag fattar inte? :S Flickan som har huvudrollen är en väldigt bra skådespelare dock men filmen var tråkig! Om någon annan sett filmen och tycker annorlunda skriv gärna det då!! :)

Mamma och jag var ju och hälsade på min Kusin Heidi I Onsdags och jag har ju inte lagt upp några bilder från det, åkte ju bort en sväng där sen..

Oj sne men det är Magnus och mitt kusinbarn ska heta " Vincent ", sååå fint! Och han är såå söt! Jag ville inte släppa honom när jag höll honom, så mysigt!


Sov ju hos Mamma i Måndags också och har lovat lägga ut bilder på hennes nya lägenhet, lite sent men haha.. Här hallen..

 Syns inte så bra, men vardagsrum..

 Kök. ;)
Tavlan jag gjort..
Åå änglarna är ju självklart jag o Fia. ;)
Tavlorna Fia gjort, på min favvolady Marilyn Monroe.
Sängkammaren. :S

Å en bild från vår resa på min snutt, hinner inte lägga ut mer nu får nu ska jag gå o fixa till mig och sen iväg till jobbet, ledig imorgon. :9 Massa skoj..
Puss!

Ute till havs styr en fiskebåt, längs en fri horisont. Den gungar så tryggt in mot hamn som jag i din famn..


Lånar Tuva rätt ofta, fäst mig vid henne. :S Hon är såååå mysig. Ska hoppa upp i famnen hela tiden o pussas, så mysigt! Hon fick åka med hem en sväng nu. :D

Hemma efter underbar minisemester med min Snutt åå vi har haft det så härligt, inte så kul dock att vi glömde kameran hemma.. Gjorde ju inte så mycket eftersom vi kunde ju ta bilder med våra mobiler? Mm.. Bara att vi BÅDA glömde våra laddare hemma, jag hann ta några bilder men påvägen hem så stannade vi till hos pappa för att ta hem lilla Tuva lite. Då glömmer jag såklart min mobil där, börjar bli seriöst orolig över mitt minne. :( Inte så kul att få halvt hjärtattack varje dag då man undrar vart man lagt mobil, pengar, nycklar. Hur fasen ska det gå när jag blir gammal? :O Har börjar trycka i mig rosenrot nu iaf som ska hjälpa minnet påvägen lite, inte märkt ngt ännu men det kommer förhoppningsvis.. :D

Både pällejöns och jag hade unnardag i Fredags, plankstek var inte äckligt kan jag ju be att få tala om! :P

Precis kommit hem från ett efterlängtat mage/armarpass på gymmet, blandade noexplode och hemorage och det var riktigt lyckat. Härlig energi och noexplode gör att ådrorna kommer fram lite mer.. :P

Lite tönt jag vet men fränt ju! :o)

Imorgon ska jag jobba mellan 8.30-19.15 så sover hos mamutt imorgon för på Tisdag jobbar jag 8-12, lite längre pass. ;) Så på Tisdagkväll kommer väl mer bilder upp när jag hämtat hem min mobil igen.. haha.. Nu ska jag o Tuva gå o nana. :)Puss!

INTE SÅ STÖRANDE ATT TEXTEN INTE SYNS??Us girls we are so magical, soft skin, red lips, so kissable. Hard to resist so touchable.

Idag åker Mamma och jag till Linköping för att hälsa på min "Syster" eller ja egentligen kusin Heidi, alltid varit som en syster för mig. :) Det är så kul för jag har precis fått kusinbarn som jag längtar efter att få träffa, lilla Vincent. :D Sen är det ju så att Mamma och jag kan ju inte på ngt sätt åka till Linköping utan att handla, så det blir lite spring i affärer också. Hade egentligen velat åka till Kalmar o shoppat för jag tycker det är bäst där, men nu ska vi ju hälsa på Heidi så.. :D
Går ju att shoppa i Vimmerby med om man är desperat.. ;)
Gula linnet på Cubus. Skjorts HM.
Syns inte så bra haha, men en väldigt rosa bikini.. Tänkte först att njaaaa ser nog lite fjortis ut men vad faaaasen bryr jag mig om det? Huvudsaken är väl att JAG tycker den är fin? Jag tycker om Rosa, så det så! :D Däremot har jag tagit ner allt som är rosa hemma, kommit på att det är inte så snyggt med rosa i inredningen. Även att rosa är fint! Haha!
Linne Cubus. :)
Längtar till Fredag med lite då Älskling och jag ska åka på en minisemester. ;)
Ha en bra dag allihopppet för det ska jag ha! :D
Oj, råkade jag få med den här bilden på dig Fia? :O Förlåt! ;)

Skalman han är tlöööööött....

Idag är jag seeeeg, jobbat morgon och det gick väl bra men gäspat 1000 gånger... Jens, Nea och Fia var här för att kolla på hockeyn som jag är vääldigt chockad över att JAG kollade på överhuvudtaget!? Inget som vanligtvis skulle inträffa kan jag ju säga, dock ngt minimalt intressant då det handlar om att Sverige kanske skulle ta VM-guld. Blev ju fiasko ändå så.. Duktiga som kom tvåa dock.. Lite kul ändå att det var Finland som vann.. Fia och jag gick och la oss sent o sen ringde klockan vid sex, inte mkt sömn alls. :S Körde Fia till hennes jobb sen vidare till mitt, tog en promme i Fågelfors innan jobbet. :P

Eftersom att jag skulle jobba helg så passade jag på att sova hos Pappa och Marie, skönt att kunna sova hos dom ibland när jag jobbar kväll-morgon.. Dom är så söta så. :)

Nu ska jag faktiskt tvinga mig till gymmet för ett benpass, behöver egentligen mkt energi till att träna ben men idag har jag inte det måste dock träna.. :S Pirates of Carribean ikväll på Tv, länge sen.. :D

Red Stack fortfarande den bästa fettförbrännaren och ni kan fortfarande köpa den på http://muskelbygget.se ! ;)

Puss! 

Watch me move when I lose when I lose it hard, get you off with a touch dancin' in the dark. You notice what I'm wearing, I´m noticing your staring..

Idag var det rätt jobbigt att stiga upp en timme tidigare för att gå en promenad innan frukost, var näästan att jag struntade i det idag men nu är jag rätt nöjd när det är gjort. ;) Igår var jag ledig och hann med tre promenader, inte dåligt... Skulle haft vilodag igår från gymmet men körde 50min kondition iaf plus mina promenader då, bra vilodag ju. :P 

Haha lite reklam för den bästa fettförbrännaren " Red Stack "..



Per och jag "firade" 9 månader ihop igår.. ;) <3

Åka och jobba nu vid nio sen hem vid kvart i två och sen vidare till Västervik för gästträning på Athlet, mat och lite shopping. Lönedag idag. ;) Ser jag fram emot.. Jobba i helgen så inget skojsigt i helgen, sover väl hos mamutt eller paputt lördag till söndag.. Gosa lite med Balo o Tuva. :)

Puss! 


Angels live, they never die. Apart from us, behind the sky. They´re fading souls who´ve turned to ice. So ashen white in paradise..

Underbara dagar



Igår började dagen med promenad, det var så himla skönt redan vid halv nio. :) Sen solning ända fram till två då jag var tvungen att åka till jobbet.. Lite småsur att behöva gå o jobba när det var så fint väder så när jag åker till jobbet så är det självklart en som ligger o kör i 60km på en 90 väg och dom som känner mig vet att varken så jag vill eller inte så blir jag rätt skapligt irriterad.. Kan inte köra om då det kommer bilar hela tiden, börjar då stirra på nummerplåten på bilen.....

Vet inte om det syns? :P Men det står iaf PMS, då när jag var som mest arg så börjar jag gapskratta! Jäkla PMSVRAK kan jag vara ibland! Man kan skratta åt det men ibland är det riktigt jobbigt, var jobbigare förr är mycket bättre nu.. Har gått till gynekologen många gånger för att få ngt som lindrar min PMS och sist jag var där så sa hon att jag hade PMDD. Här kommer en förklaring om vad det är!

Vad är skillnaden mellan PMS och PMDD?
Svar:
PMS är i sig ingen smärta, utan en humörsvängning, fastän av lättare slag som kan leda till att man känner sig hängig på flera sätt. PMDD däremot är en sjukdom i de hormonella körtlarna.

Vad står PMDD för?
Svar:
Premenstrual dysphoric disorder. Medan man till PMS räknar lättare fysiska besvär som svullna bröst och sötsug är diagnosen för PMDD en rad psykiska bevär före menstruation.
Vilka problem kan man få genom PMDD?
Svar:
Framförallt nedstämdhet och kraftiga humörsvängningar, spänningar, oro och irritation. Man kan bli labil och kan få häftiga aggessionsutbrott. Humörsvängningar kan man få vid PMS också men det är då av mycket lättare art. Några drabbas också av sömn- och koncentrationssvårigheter vilket leder till enorm trötthet. Ledvärk och huvudvärk som liknar migrän. Sedan finns också samma problem som vid PMS, alltså sötsug, svullnad och ömhet i brösten.

Varför drabbas en del kvinnor av PMDD?
Svar:
Somliga är mer känsliga för de könshormoner som uppträder vid mens.

Hur kan man lindra problemen?
Svar:
Vid PMS tar många till p-piller som en hjälp men det biter inte på PMDD-symptomen. Det enda som visat sig vara effektivt mot PMDD är antidepressiva läkemedel. I USA har man nyligen beslutat att lyckopillret prozac ska få användas för att lindra PMDD-symptom. I Sverige jobbar forskare på att kunna ta fram ett anti-PMS-piller, ett slags hormonpiller som kan lindra effekten av menstruationscykeln men också hjälpa vid hormonbehandlingarna vid klimakteriet. Men det är en lång process och det kan ta många år innan det finns en effektiv medecin.

ALLTSÅ, det är 2011 och det finns ännu inte ngt som lindrar PMDD. Antidepressiva vill jag inte ta, känns inte bra.. Så svårt att förklara för folk som inte har varit med om detta själva, en del säger att " Det är bara att bita ihop o skärpa sig!". DET gör VÄLDIGT ont att folk dömmer en efter detta, efter vad en SJUKDOM gör mot kroppen! Det är så att om det gick att "skärpa" sig så vore det inte så jobbigt, jag sitter och säger till mig själv hela tiden när jag är som argast att SNÄLLA SNÄLLA IDA VAR GLAD, JAG VILL VERKLIGEN INTE VARA ARG! Det är ju självklart inte jag som väljer att vara arg, jag vill väl inte vara arg? Såklart.. När jag inte har PMDD är jag hur lycklig o glad som helst men när det kommer så gör det ngt med kroppen så jag känner mig TOTALT värdelös, allt är bara skit och jag blir riktigt vansinnig ibland.. Synd som sagt att det finns så LITE förståelse för det är jobbigt ändå utan att folk gnäller om hur tjurig man är. När man är som mest ledsen över att man är nere och arg så kommer någon o säger "Fan vad tjurig du är!" eller liknande, går inte beskriva känslan.. Inte alls! MEN som sagt blivit bättre, tror det har med träningen att göra och att jag äter så bra nu.. Känner dock av det lite extra nu när jag deffar, det enda bra med det är att man får extra kraft på gymmet när man är förbannad!

Vill inte att någon ska tycka synd om mig, kanske bara skaffa sig lite förståelse om varför jag kanske inte alltid är på topp!

Tuva är en riktig goseplutt som jag lånar ibland! :)

Idag har varit en sjukt härlig dag, mamma har varit här och vi gick upp tidigt för städa hela lägenheten och var väl färdiga runt halv elva.. Fasen så skönt det är att ha en extra som hjälper till när det kommer till storstädning! :) Har som sagt börjar att gå en promenad på minst en halvtimme innan frukost, det är jobbigt att gå upp tidigare men så himla skönt när man väl är ute o går o sen har det gjort. Har lilla Tuva här idag också, mycket roligare att gå ut o gå när man har någon att gå med. :) Hon är så himla söt!!
Mamma o Tuva vid nossen. :)

Efter städ åkte vi till Nossen för att sola och det var väldigt skönt, dock tröttnar jag rätt fort. Vill bli brun men kan inte ligga länge, det går bara inte får panik.. Var dock inte svårt att få med mamma då jag såg att en spindel klättrade i hennes hår, haha. Vi hade lite problem med att gå o lägga oss igår också, var så himla trött runt elva och kunde knappt hålla ögonen öppna. Slänger mig i sängen och sen tittar upp i taket, kan det vara en halvmeter stor äckelspindel i taket?! Lovar den var inte liten, jag fick nästan hjärtattack o dog.. Mamma och jag hoppade runt i lägenheten och skrek och fick panik, helt normalt? Nej! Vi sa att vi skulle sova på soffan, men vi skulle inte kunna sova med tanken att han kanske kom in dit.. Vi var tvungen att döda den, men hur fasen då?? Efter en timme typ ska mamma försöka dammsuga upp den, efter ett tag lyckades hon bara att jag var tvungen att dammsuga en halvtimme till för att han VERKLIGEN skulle vara död! Klockan var då ett på natten, kanske ska söka hjälp? Förövrigt har det kliat i kroppen hela dagen.. JÄVLA SPINDLAR, FÖRSTÖR MITT LIV!!



Älskling och jag har spelat badminton på baksidan, tycker det är så himla kul! Brukar vara rätt vass på det faktiskt men sög lite idag, ska spela mycket mer i sommar iaf.. Kubb o brännboll hoppas jag också mycket på i sommar. :D Efter det blev det benträning och jag tog ut mig riktigt ordentligt, lite pinsamt bara att jag knappt kunde gå hem sen. Såg ut som om det var ngt allvarligt fel på mig! :S Grillad kyckling efter, MUMS! :)

Tycker om den här bilden för jag ser ut som när jag var liten, ser så oskyldig ut.. Å med min älskade nalle också, haha..

Har fått byta ut min älskade kvällkeselladrink mot kvällsprotein (Kasein=långsamtprotein), då jag kommit på att jag är överkänslig mot laktos.. :( Får även byta ut vanlig lättmjölk till morgonhavredrinken mot laktosfrimjölk som är dubbelt så dyrt men innehåller LITE mer protein, inte så gott dock.. menmen så är det! Nu blir det sängen! Natti, Puss! " Du kan inte höra andra skratta åt dig om du skrattar högre!"

And I don't want the world to see me, cause I dont think they´d understand. When everything´s made to broken I just want you to know who I am..

LISERBERG ÄR SÅ JÄDRANS SKOJ!!!!!!!!!!!!

Vi hade så himla kul på Liseberg igår, strålande sol och underbart sällskap.. Fick många många skratt, helt fantastiskt! Nya Atmosfear var rätt otäck, jag är ju så jäkla höjdrädd och den åkte ju flera hundra mil upp i luften. Nästan! ;) Sen stannade den där uppe lääänge innan den åkte ner i fullfart.. EN som vi inte åkte var UPPSVINGET, kommer aldrig åka den igen! Jag är inte feg, jag åker allt. MEN förra året när jag åkte den så mådde jag RIKTIGT dåligt, va livrädd! Hört rätt många andra som tycker det också så jag är ju som tur är inte ensam! ;) En som jag pratade med där sa att han spytt samtidigt som han åkte, bara det att det står ju folk under.. Så illa mådde inte jag som tur va men fy fasen så pinsamt för honom? Och jobbigt för folket under? Haha fy!

Picknick innan ingång på parkeringen, helt normalt! Kycklingsalladen jag hade gjort var väääldigt god! Lägg kycklingen i Het Marinad innan så blir det galet gott! :)

Per fick groddar i ansiktet! :S




Gasten var vääldigt otäckt som vanligt, "spökena" höll nog på att dö av skratt när min biff till pojkvän gapskriker som en tjej. :D Per fick väldiga rivsår och märken på sina axlar efter, kan bero på att jag var lite rädd också! Man är ju tvungen att hålla händerna på axlarna på den framför, så jäkla pinsamt när man måste hålla i någon man inte känner. Dom måste ju fått ryggbesvär efter jag slitit i dom.. :S
 
Skryter nu jag vet! Men kolla min arm ser faktiskt köttig ut! :D

Gick runt och tjatade hela dagen på Per att han skulle känna på mage, "men allvarligt känn här!.. Hahah! Deffen har gett lite resultat, kände mina magmuskler tydligare än innan och det är väääldigt häftigt!!! :D

DOCK är jag rätt trött på att deffa, ibland.. Kolla bara hur mumsig dagens mat ser ut!


Har solat och tagit det lungt idag, tränade rygg nu på kvällen bara.. Tog hemorage innan så hade mycket kraft! :D Nu ska vi se på "Hjälp", när Felix Herngren spelar bög! Har ni inte sett det, SE det! Skrattar ihjäl mig lite! :)

Felix hos psykologen i hjälp, där han försöker komma underfund med om han är bög eller inte och vid ett tillfälle i filmen så ska han operera bort blindtarmen men det blir lite fel så dom opererar bort hans käraste istället! Hahahha som sagt se den, superkul!

Jens vann en megastor nalle åt mig, visste att han var duktigt på basket så utnyttjade det lite för om man träffade korgen så vann man storvinsten! Han vann en åt mig och en åt hans söta tjej Nea som säkert blev GLAD! ;)



Promenad vid åtta imorgon, träning halv elva o sen jobb vid tre. SEN myskväll o ledig Tisdag! :)

PUSS!


Cause I may be bad, but I'm perfectly good at it. Sex in the air, I don't care, I love the smell of it. Sticks and stones may break my bones but chains and wips excite me..


Hur underbart vacker är inte Rihanna? Diggar hennes smilegropar, så himla fint! Älskar hennes röst, hennes nya låt i rubriken ovan är så skön..

WoOrkingDaAay!

Jobbat hela långa dagen idag och det har faktiskt gått bra, haft och göra hela dagen så den sprang iväg rätt fort.
Plockat varor som en galning och tjuvtränat lite som vanligt. Haha! Sen är det så trevligt att jobba Fredagar på ett sätt för kunderna är så himla glada då, och speciellt om det är fint väder också! Jobba på en mörk Måndag kan vara otäckt om en vara inte går in som den ska eller om det strular! ;) Neej dom är så söta alla fågelforsbor, speciellt dom som säger mitt namn när dom ska fråga eller säga något! Vet inte men känns bra på ngt sätt och jag blir glad, dom kommer ihåg vad jag heter! :D

Titta vad fin han är min snutt, älskar att vi hittar på roliga saker tillsammans hela tiden, och att vi har samma humor.. Och mest av allt älskar jag att han verkligen bryr sig om mig, på riktigt! <3

Vi skulle ha åkt till Borgholm imorgon o varit över helgen men skulle vara 8 grader där, känns inte som om det var någon idé då.. Meeen då skrev älskling till mig idag att det skulle vara runt 17 grader i Göteborg och strålande sol så alltså blir det LISEBERG imorgon! Wihiiiii! :D Den största busgrabben tar vi med oss också, lilla Jens. Ska bli spännande att åka den nya attraktionen.

 ATMOSFEAR, DEJAAAAA! :D

Upp vid 7 imorgon gå en promenad, göra mig i ordning, fixa äggmackor ååå sen åka nio. Jag är som ett litet barn på julafton, tycker det är så himla kul! :D Självklart ska vi gå på spökhuset också som jag blir lika rädd i varje gång, skrattade dock mer förra året då jag jag gick med Per som var MYCKET mer rädd än jag! Förlåt Per, tog bort din machostämpel! ;)  Blir uppehåll från träningen både idag och imorgon, JOBBIGT! På Söndag då jäklar ska ryggen få se!



Nu ska jag jag gå o sova så det blir morgon någon gång. ;) Natt ! Puss !

 Finaste färgen ever på my naglar! :P

Ensam i värmen här är jag, är jag stark eller svag? Spelar ingen roll, spelar ingen roll..

Blev inga bra bilder idag som jag tänkt, man ser ju inga konturer eller ngt med den sopkameran vi har.. Så
mycket bättre ut i verkligheten men shit the same meningen är ju mest att visa upp tröjorna som är på kampanjpris nu på MUSKELBYGGET, jättesköna o superfina! Gå in och kolla iaf?

http://muskelbygget.se/energyvtee-p-326.html?cPath=60_71

 Snygg eller hur? :D



 tönt?  japp!

 Gå in o köp våra linnen till kampanjpris NU på http://muskelbygget.se/

 Pers linne är ju riktigt snygg o han som är i det också. ;) Man ser extra köttig ut i detta också KÖP detta boys! ;) http://muskelbygget.se/vintagetback-p-325.html?cPath=60_70  <-------DÄR!!! :D

Har varit en skata hela dagen, svinförbannad! Känner av deffen som fasen idag. :( Sen känner jag mig tjock och tycker det är så orättvist när man tränar 6 dagar i veckan o äter som sagt inte mkt. Sooooopigt men hoppas det blir ngt bra av detta i slutet!! Vet att det tar lång tid och mycket slit för att se fit ut och har bara tränat i 8 månader än så länge, men kämpat som inuta "#¤%&/()=? och jag blir frustrerad men tänker inte ge upp! NEVER!

Jobba heldag imorgon mellan 8.30-19.15, vem vill inte jobba så en Fredag? ;) Nej men jag klagar inte, fick vara ledig idag för den skull.. Ledig helgen också, SKA bli fint väder så ngt kul ska vi väl hitta på!

OCH så vill jag tillägga att jag tycker det är JÄTTEKUL att få kommentarer o synpunkter! Tycker inte det är fel att någon tycker annorlunda än mig, blir jätteglad om någon vill tipsa om något eller hört ngt annorlunda än vad jag skriver! SNÄLLA bara kommentera, ser ju att ni läser då kan ni väl skriva ngt?? :D

Godnatt sötisar ! Puss !

Du ska veta att jag saknar dig, det finns känslor som aldrig tar slut. Du ska veta att jag inte glömt, det finns bilder som aldrig suddas ut..



Får väl börja med att rätta mig med det jag skrev igår om gainomax, fick skäll av min PT och snutt idag.. Jag köpte ju endast den här för att det stod i tidningen (man ska inte tro på allt som står i tidningen!!) Nej jag vet men tänkte eftersom jag inte har ngt protein så kunde jag köpa den här! Blond som jag är förstod jag inte att GAINOmax var en gainer för det hörs ju inte på namnet! ;) Den innehåller mycket kolisar och det ska man kanske inte ha om man deffar! Så det var ju bra att jag köpte hem 15st. :D Köp alltså inte gainomax om du deffar! Haha..

Idag har jag styrt här hemma mestadels av dagen och tränat ben, gick väl hyffsat.. Lagade till Lax i hummersås och det kan jag verkligen rekommendera! :P Snutt och jag har varit hos Freddy http://muskelbygget.se och köpt lite kuliga grejor, jag fick av älsk " Red Stack " en fettförbrännare som verkar vara riktigt bra. Har testat den av Per några gånger och får skön energi och det sticker lite fränt i huden efter.
http://muskelbygget.se/redstackamp50kapslar-p-207.html?cPath=59 <-- Köp den där! Den bästa jag testat!
Köpte även en tröja från BetterBodies som är så JÄKLA snygg, älskar den! Per köpte en från Gasp, dom har kampanj på dom just nu! Bilder kommer imorgon, missa inte det för fasiken!! Även protein, som jag gapskrattade åt såklart när han tog fram! Ser exakt ut som ngt helt annat också, om ni kan se det! ;)

Hihi! :P


"Jag duger som jag är! Nu.." Part two! ;)

Är inte på ngt sätt glad att många av dom som var mest elaka mot mig förr, idag har det svårt själva på något sätt! För det är faktiskt så, skrämmande nog.. Att många av dom jag träffat idag har själva blivit tjocka, börjat knarka eller dricka, går på socialen, utseendet försämrats M.M. Finns faktiskt många varianter! DET jag vill komma fram till är att jag är säker på att det du gör mot andra kommer tillbaka mot dig själv! BEHANDLA ANDRA SOM DU SJÄLV VILL BLI BEHANDLAD! Sen styrs ju många utav grupptryck, vet att många kanske egentligen inte ville vara elaka men vågade inget annat! Vill tillägga om det är någon som undrar, att jag är inte arg på någon på något sätt idag! Sen finns det ju vissa som fortfarande har kvar sin attityd lite men helt ärligt tycker jag bara synd om dom för som jag sa innan, mår du bra så får du också andra att må bra! Du kan endast när du älskar dig själv älska andra.. Nu är det slutpratat med dom här tråkigheterna! Nu ska jag endast se framåt o aldrig mer se tillbaka! Och hörnini: " LEV VARJE DAG SOM OM DET VORE ER SISTA OCH VA GLAD ÖVER DET NI HAR O SÖRJ INTE, ABSOLUT INTE DET NI INTE HAR! Glöm inte gå in o glo på mina bilder jag lägger ut imorgon!! ;)

Mina föredetta djur som jag saknar massor, här ligger dom o kramas i soffan. Den sötaste bild jag äger tror jag!!

Sov gott! PUSS!


Are you gonna drop the bomb or not? Let us die young or let us live forever.

Bra bild ju, haha! Lånat Maries glasögon, snyggt! ;) 51 år är han nu gubben.. ;)

Var och firade Paputt igår, han fick en blomma i en hink som det står "Every day is another chance to make your Dream" på och en matchande burk och i burken låg två tvåpack läkorol och en trisslott (Det vanliga;) ). Han fick också en showergel som det står Bilar på haha, en barntvål som jag köpte till mig själv också för den luktade så jäkla gott! " Bubblegum", ni kan ju tänka er! ;) Sist men inte minst fick han Marscmallows i en påse som såg ut som en pussande mun. :D Inte dåligt, nej jag vet. ;)

 Fin tycker jag. :)

Vi ringde och sa innan att vi inte ville ha någon fika eftersom att vi deffar både Per och jag, så vi inte kommer och är otrevliga. ;) Då hade Marie fixat ihop Jordgubbar, valnötter, perikor och lite lite grädde, det var jättegott och så himla gulligt att hon fixade till något som passade in till vår deff! :D Pappa har det bra! :)




Har varit och tränat rygg nu och det var fantastiskt skönt, var inte lika svag som jag varit nu ett par dagar.. Jag tog Hemorage innan och fasen vad jag saknat den, den hjälpte mig verkligen.. Varit så svag pga deffen och har haft uppehåll från hemoragen ett tag nu för det är bra om man har det emellanåt eftersom den är rätt stark och använder man den ett längre tag så reagerar kroppen mindre och mindre till slut. Premiären idag blev alltså skitbra! :D




Nu sitter jag och kollar på " Min store tjocke far" som jag köpte bara för att det stod "Bästa svenska film" på, hade lite bråttom också. Men fy fasen vad dålig film, ska stänga av den direkt när jag är färdig här. Se den inte för fasiken! :P Många svenska filmer är verkligen sopiga, förutom wallander och beck. :P



Mitt protein är slut och har varit lite småsur för det hela dagen men när jag kom till jobbet hade dom sänkt ner Gainomax till 5:- styck för det var kort datum. SUPER! Så jag köpte hem 15st, haha! Gainomax utsågs till det bästa "Efterträningproteinet" i ett test i Expressen för ett par dagar sen, 20gram protein. Vaniljsmaken är sjukt god, smakar exakt som smällt vaniljglass. Mums! :P



Har även blivit beroende av Pepsimax nu också, inget vanligt socker.. Alla andra "utansockerdricka" tycker jag är jätteäckliga, men den här är ju supergod. Kan inte vara utan den, haha!

 Jag Älskar min syster också, tycker synd om henne för hon har det inte jättelätt just nu stackarn. :( <3


" Jag duger som jag är! Nu.. "

Satt och tänkte häromdagen att fasen vad bra jag är egentligen, jag har byggt upp en stark människa som har gått egenom rätt mycket. Har funnits en tid i mitt liv då jag önskade att jag inte fanns här, att jag verkligen bara ville försvinna på riktigt! Idag känns det så långt bort och jag har nästan glömt den tiden då jag var hårt nedrtyckt och mobbad. Känns inte som om jag är samma person idag som jag var då, inte alls. Då hade jag det dåligaste självförtroende man kan ha och jag trodde inte på mig själv överhuvudtaget, trodde inte det kunde bli något av mig. Idag har jag förstått att barn/ungdomar kan vara hemskt elaka och är man mullig och stor så får man gå igenom ett och annat, så är det väl för dom flesta tyvärr. Bara att jag tog inte bara emot allt alla sa utan jag låtsades vara hård och sa emot ibland, bara det att då fick man höra ännu mer och det är mycket som har suttit hårt länge. Det är ett speciellt minne jag kommer ihåg extra mycket och det är när jag skulle åka bussen hem från högstadiet, bussen var full och jag fick panikångest över att behöva fråga någon att få sitta brevid, frågade till slut en iaf och hon såg väldigt besvärad ut men flyttade iaf på sin väska så jag kunde sitta där.. När bussen börjat åka får jag höra från många håll " Öh FetIda ", "CPida du får nog gå av för bussen går för sakta", Alla i hela bussen satt och skrattade åt mig. Åt hur äcklig, fet och ful jag var. Dom frågade hon som jag satt brevid om hon var rädd för jag var säkert lesbisk. Går inte att förklara hur jag kände mig men detta var bara en dag av flera hundra då jag var tvungen att åka med bussen och ALLTID få höra något. Fruktade när jag skulle behöva gå av! "Titta på henne, titta va det dallrar!" Eller "hejdå fetida, kom inte tillbaka till skolan för det är ingen som vill ha dig där ändå!" Jag var mullig det vet jag, men inget barn ska behöva gå igenom det jag gått igenom "för"stor eller liten..Har även varit med om en del saker inom familjen, folk som har dött oväntat och mycket jobbigt. Struntade i mitt liv helt ett tag, brydde mig inte om hur saker skulle gå. Jag hatade mig själv, hatade andra.. Skriver inte allt detta för att någon ska tycka synd om mig! Jag är nästan glad att jag gått igenom mycket för idag är jag så stolt över mig själv, som sagt byggt upp en stark Ida. Att jag kan kolla mig i spegeln idag och tänka att jag duger verkligen och är riktigt bra. Gått ner 25kg, tränar idag 6 dagar i veckan, har världens bästa pojkvän och bryr mig om mig själv och tar hand om mig. Byggt upp ett fantastisk självförtroende, ibland sjunker det dock väldigt snabbt då en del inte kan riktigt ge mig den lycka att jag är stolt över mig själv idag utan måste ta ner mig på jorden lite och prata lite skit. Är tyvärr mycket så i tråkiga Sverige och speciellt småstäder. Tjejer är så tråkiga ibland, man kan kolla på varandra för att man egentligen tycker att någon ser bra ut men då missuppfattas det och tjejen i fråga tror självklart att man kollar för att det är något fel på henne och går i sin tur o pratar skit om hon som glor. Tycker man att någon är snygg/söt så är den ett hot och då är det bättre att prata skit om den, utmärker man sig för mycket så får man skit. Man får inte vara för bra helt enkelt, då får man höra ett och annat! Sanningen är ju att om man mår bra med sig själv så pratar man inte skit om andra, det har jag fått lära mig av något! Innan när jag mådde dåligt så pratade jag om alla, allt o alla var bara skit. Idag hatar jag INGEN! Jag tittar på andra tjejer och tänker gud vad söt hon är eller vilken fin kropp hon har, tänker aldrig något illa om någon! Så slutsatsen är att när man får höra något så är det oftast avundsjuka av något slag för jag vet att jag är bra, det är inget fel på mig nu. Jag är snäll o omtänksam, trevlig o öppen, stör ingen? Finns ingen anledning att prata skit om mig? Ändå blir jag såklart ledsen när man får höra skitprat. MEN det VIKTIGAST är iaf att jag har kommit till den delen i mitt liv där jag lämnat allt hemskt bakom mig och lever nu ett LYCKLIGT liv, det är inte helt perfekt men vems är det egentligen? Jag är väldigt stolt över min kropp idag o hur jag ser ut överlag, hur jag blivit som person, har som sagt världens bästa pojkvän/familj. Utan min familj hade jag nog fasen inte varit här idag, den är viktig för alla såklart. Jag står så jäkla nära min familj, alla i familjen. Vi pratar verkligen om ALLT och jag tror ändå det är rätt unikt, vi har gått igenom mycket ihop. Att jag haft min syster har betytt så jävla mycket, hon är min själsfrände och min absolut bästa vän! <3 Ibland kan jag vakna kallsvettig om natten och drömt om att hon försvunnit på något sätt och den rädslan är den hemskaste av alla! Hon ska finnas vid min sida hela livet annars får det va! OJOJOJ vad långt jag skrivit, MEN har DU läst ända ner hit så måste det betyda att du bryr dig om mig iaf på ngt sätt! Så det så! Tack för det isf! <3

 Till er som bryr sig om mig!

Nu ska jag byta film och somna i soffan i min ensamhet! Detta kommer låta konstigt kanske men IBLAND är det väldigt skönt att vara själv, jag trivs bra med mig. :) Hoppas du trivs bra med dig! :D Godnatt! Puss!


Älskling jag vet hur det känns när broar till tryggheten bränns, fast tiden har jagat oss in i en vrå.. Himlen så oskyldigt blå..

Igår tittade vi på "Himlen är oskyldigt blå" och den var riktigt bra tycker jag, Per tyckte det var lite otäcka scener i början bara. ;) Är en komedi/drama typ.

Han gubben ser EXAKT ut som Eddie Meduza. Haha!

Körde 40min kondition igår, länge sen jag svettades som då. :P Skönt och äckligt på samma gång. Haha! Efter det gick jag o älsk en promenad, riktigt bra deffdag igår.. Har ätit exakt efter schemat nu och det ska jag hålla som sagt i TVÅ MÅNADER till, det är faktiskt skönt att deffa på ett sätt.. Man uppskattar mat på ett annat sätt, saker o ting som inte var gott innan är nu jättegott. Så fort man äter något som innehåller socker så känner man det med en gång och blir det för mycket blir jag illamående. Som Cocacola det var jag typ beroende av innan, smakade lite häromdagen och fy fasen vad det smakade socker!!? Aldrig tänkt på det innan men kändes som om det klistrade fast sig i munnen! Konstigt men skönt!(Skönt eftersom att man inte känner mycket sug till socker) :)

Gör reklam för muskelbygget o gymgrossisten samtidigt då.. :P Haha!

Idag har vi varit i Västervik och tränat på "Athlet" igen, tycker verklígen om det gymmet. Dom har så många sköna maskiner, speciellt för magen..

Den här är riktigt skön!

Var tvungen att ta kort på den här bruttan, sjukt snygg ju! :D

Per ville ha den här hatten på HM men jag sa ifrån.. 

Efter gymmet åt vi på "Tre rum o kök", dagens var kycklinglasagne eller fisk o sås.. PERfekt! :) Tog lite av varje och kycklinglasagnen var väääldigt god!
Lite mindre kvarg. :P

Sen åkte vi och köpte 5.5kg kvarg.. så olika det där! ;) Shoppade även lite på HM, rusta och Karlssons.. Dom hade verkligen fått inne mycket kul på Karlssons, har innan tyckt det var jättetråkigt där men nu hade dom fått in jättefina lycktor, gardiner, plädar, kuddar, burkar och ja en himla massa. Per suckade ett par hundra gånger men sen var det färdigshoppat. :P Nu ska jag ta mig en promenix sen ska vi hem till Pappa och fira han för han fyller år på Onsdag. :)



Puss! 


RSS 2.0