Hope you got your things together, hope you are quite prepared to die. Looks like we're in for nasty weather, one eye is taken for an eye..

POXEN is very dead!

Nu är det kört för min lilla racer, mamutt och paputt var och skrotade den igår..
Rätt sorgligt att den startar hur bra som helst och inget annat fel på den förutom att en plåt till bakhjulet inte finns att få tag i, och rätt mycket rost under.. PLUS att den var fulltankad, vi gjorde allt för att försöka slanga ut det men gick inte så bra! Slutade med att både Pappa, Per och jag rapade bensin sen.. Väldigt uppfriskande smak! :S
Himla duktig var jag igår när jag städade bilen (ULX) som såg ut som inuta "#¤%&()?=##, nu är den som ny. :D



Fick iaf 1000:- för den när jag skrotade den så något fick jag ju iaf! :) Vilade mig sen resten av dagen och är idag nästan helt frisk igen, lite seg än men blir bara bättre och bättre iaf. Jag gjorde världens godaste mat igår, var så himla gott! Kändes som att äta på finresturang. :P Åååh så jäkla underbart var det att få sitta på BALKONGEN med strålande sol och äta, lycklig..




FLÄSKFILEWOK MED CASHEWNÖTTER

  • 600 g fläskfilé i 1 centimeter tjocka skivor
  • Klöver 2 msk mild rapsolja
  • Klöver 600 g broccoli i små buketter
  • Klöver 2 morötter i tunna skivor
  • Klöver 2 röda lökar i mindre klyftor
  • 125 g minimajs
  • Klöver 2 dl skogschampinjoner i skivor
  • Klöver 2 dl delade sockerärtor
  • 1 hackad, urkärnad röd chili
  • Klöver 2 msk riven ingefära
  • Klöver 2 msk finhackad vitlök
  • Klöver 1 dl hackade cashewnöt
  • Klöver 4 msk färsk koriander i blad
  • Klöver 2 lime i klyftor
Woksås:
  • 2 msk kikkomansoya
  • 2 msk ostronsås
  • 2 msk sweet chilisås
  • 1 msk sesamolja
  • 1 msk lime, pressad saft
GÖR SÅHÄR:

Börja med woksåsen. Blanda alla ingredienser och låt dra i rumstemperatur en stund.

Bryn köttet i omgångar i hälften av oljan i en stor wok. Lägg upp på en tallrik. Skölj ur pannan. Hetta upp olja på nytt, woken ska vara riktigt hett. Lägg i broccolin, morötter, lök, minimajs och svamp. Vänd runt och fräs några minuter.

Tillsätt kött, sockerärter, chili, ingefära och vitlök. Fräs under omrörning 2-3 minuter. Smaka av med woksåsen.

Strö över nötterna. Servera rykande het med koriander, limeklyftorna och gärna ris eller nudlar.

IDAG

Om ett litet tag ska jag gå ner till träningshuset och köra en timmes kondition sen efter det ska vi till Västervik och kolla på en bil, en Skoda Felicia. Hoppas det går bra. :P Sen efter det blir det nog en sväng på Rusta och sen MacDonalds, deras kycklingsallad är rätt okej. :P Sen bär det av till träningshuset igen för MAGE OCH ARMARTRÄNING. :D

Deffen går förövrigt rätt bra, har mina humörsvängningar emellanåt men annars bättre än väntat.. Suget för godis är nästan helt borta, bara att jag måste lära mig att äta mer strikt och oftare..Det absolut bästa tipset mot godissug är att alltid äta så att du aldrig är hungrig, för då får iaf inte jag något sötsug utan det är bara när hungern kommer som jag blir sugen.. ;) Ser mer och mer konturer komma fram av deffen nu, det är himla kul! :)

NELLY.SE

Dom har ju många riktigt fina kläder och skor.

Var sugen på ALLA av dom här men så rik är jag långt ifrån men var TVUNGEN att köpa hem ett par av dom här, GISSA vilka? :P

(Rödhårig Postis-Per till extrapris.) ;)

Nu beger jag mig mot träningshuset där pÄr väntar på mig, firade exakt ett halvår med träningen igår då jag fick fylla på träningskortet med yttligare ett halvår. :P Gjort bra framsteg på ett halvår måste jag säga, duktigt Ida! Haha.

Puss!

 


Someone told me long ago, there's a calm before the storm. I know, and it's been comin' for some time. When it's over, so they say, it'll rain a sunny day. I know, shinin' down like water.

Sjuuuuk!

Fortfarande inte bra idag, ont i magen och feber.. Känns jättekonstigt, är så svag hela tiden.. :( MEN har finbesök idag av Tuva så det hjälper lite, hon är så hiimla söt! Hon ska vara här hos oss tills imorgon.



Många pussar får man. :D

Titta på kattens ögon i bakgrunden, haha! Hon låter som en morrande rottweiler, jätteilsk! Haha!


Kolla bara blicken, hahahah!



Imorgon ska Pappa hjälpa oss att skrota poxen, måste få tag i en annan nu bara rätt kvickt så jag kan ta mig till jobbet? Någon som vill bli av med sin? ;) Typ gratis? :D

Detta är ett önskemål! :P

Nu ska jag gå ut med Tuva en sväng sen vila mig ett tag så jag blir frisk någon gång, sen kommer Mamma en sväng och fixar mat och lite till mig. Jag har bara underbara människor i min omgivning, är så lycklig för det!



Ingen träning idag heller, hoppas jag är frisk imorgonkväll.. Måste verkligen träna snart, blir galen annars!


Per och jag fick varsin hårprodukt av Heidi när hon var här, tycker det är så himla kul att få sådant av en frisör för dom vet ju precis vad man behöver!

Syns ju inte sådär jättebra på bilden men den vita fick jag och det är en inpackning och en toning samtidigt typ, askblondtoning. Den tonar håret samtidigt som den reparerar det, tar bort gula toner! Preeecis vad jag behövde! :) Per fick ett schampo som luktar sååå gott! Alltid kul att få sådant ju!



Såhär blev sovrummet! :D


(Kliar mig på armen samtidigt så ser lite mongo ut men annars rätt snygg! ;) )

Puss!




What's that sparkle in your eyes? Is it tears that I see? Oh tomorrow you are gone, So tomorrow I'm alone. Short moments of time, We have left to share our love...

( Tänker på er idag mina arbetskamrater. :( )

Söndagen

Igår blev det inget skrivande här eftersom det blev en jobbig dag.. :( Åkte hem till Målilla för att säga Hejdå till våran Max (Mats), han började bli så deprimerad stackarn nu när vi alla försvunnit och Baloo bara trycker ner honom hela tiden.. Så vi var tvungna att lämna bort honom, trodde inte att jag skulle gråta men JO.. Det var jättejobbigt även att jag såg att familjen som han kommer komma till verkligen verkade vettiga och snälla! Mest var det nog för att mamma och pappa grät, det riktigt skär i hjärtat att se dom ledsna.. MEN som sagt han viftade på svansen som aldrig förr med dom här människorna och deras lilla valp dom hade med så tror att han kommer få det riktigt bra, det gläds jag mycket över. :D

"Maats" är den svarta vovven... Du kommer alltid finnas i mitt hjärta underbara hund!


På kvällen sen tränade fia och jag rygg och det gick bra som vanligt. har dock lite ont i armen än. :S

Idag har det varit en riktigt tuff dag på jobbet, jobbade 8-19 och kände redan vid niotiden att jag behövde åka hem.. Har mått riktigt dåligt och känt mig jättesvag, vet fasen inte vad det beror på! Feber och världens huvudvärk! Hade inte så mycket att välja på än att stanna kvar på jobbet för det hade hänt en del saker som gjorde att ingen annan kunde jobba, mår fortfarande illa och hoppas verkligen jag mår bättre tills imorgon så att jag kan träna ben och jag skulle tränat ikväll..

BESÖK hans (tönt)blogg: http://perekbjorn.blogg.se  ;)

Min underbara snutt tog så bra hand om mig när jag kom hem och hade fixat med en massa saker, disk och tvätt och allt sånt där som han visste att jag skulle stört ihjäl mig på om jag kom hem till det när jag inte är kry! Kycklingen var på spisen när jag kom hem, kan man begära mer? Nästan otäckt vad han är underbar, vad är det att gnälla om att man är lite sjuk när man har världens bästa pojkvän?? :D

Nu ska jag nana sen ska jag upp och städa bilen tidigt och laga mat till Perra innan han börjar jobba vid ett, efter det ska jag vara hundvakt till en suuuupersöt vovve! :D Oooo såklart träna ben på kvällen för imorgon är jag frisk SÅ DET SÅ!! Pusssss !



Your love is ultra magnetic and it´s taking over, this is hardcore. And I´m indestructible

Helg

Skulle ha skrivit i Torsdags, igår och tidigare idag men fick fullt upp! Ska inte hända igen. ;)
Igår var en riktigt trevlig dag, förutom att jag fick reda på att vi får skrota poxen trots allt! :( När Per skulle köra från träningshuset så höll hela hjulet på att åka bort på vänstersidan därbak, när vi kom till mekonomen så sa dom först att den delen som var sönder var billig och att det inte var svårt att fixa.. Men sen när han skulle ringa och beställa den här delen så går den inte att få tag i varken i Sverige eller resten av världen, om vi inte ville åka runt på olika skrotar och hitta den delen på en likadan bil med samma årsmodell och montera bort den själva.
Hmmm :S Blir nog skroten på Tisdag, vill inte lägga mer tid och pengar på den mer.. Köper en riktig bil istället, för obefintliga pengar. :S

 Tuffing? Fint väder idag! :D

Hur eller hur resten av dagen var super för vi åkte och fikade ihop älskling och jag sen efter det åkte vi och shoppade lite, jag köpte ett par grå puma mjukisbyxor och per köpte två hoodtröjor. En grå peak performance, och en vit nike. Intersport har mycket kuligt, speciellt nu när man är en sådan träningsnarkoman. :P Handlade sedan hem lite från jysk, en jättefin lykta m.m. Efter all shopping åkte vi till Åbro och åt en jättegod middag, det är ju väldigt mysigt där.. Det måste göras om snart. :)



Sen blev det MAG OCH ARMTRÄNING! :) Blev väldigt frusterad den här gången eftersom att jag sträckte musklen i överarmen, gjorde vääälidgt ont och kunde inte fortsätta träna vänsterarmen. :( Fia och jag körde ihop i "bröstmaskinen", och fia kör rätt tungt där tycker jag men jag vägrade erkänna att jag inte orkade lika mycket så tog i allt vad jag hade sen typ knakade det bara till och fy vad det var obehagligt! Idag har jag knappt inte kunnat använda armen, synd om mig! ;) Efter träningen städade jag till ett på natten, det är så olika det där vad man gör en Fredagkväll/natt. Haha!

 Per jobbar tre nätter i rad nu, så då får sessan hoppa in som sovkamrat! :P

Idag kom ju som sagt Hedda till mig och det är så himla kul att ha henne här, vi träffas ju så sällan men så mysigt när vi väl träffas!! Hon kom typ vid tolv så vi sprang på stan lite och jag lyckades köpa lite mer kläder på Cubus. :S Sen åkte vi till Kvantum och köpte till kycklingsallad, den blev verkligen jättegod! Hade mozarella, broccoli, basilika, sallad, minitomater och kyckling såklart! MUMS! Sen sprang vi ner till Kiosken och hyrde " buried ", se INTE den !! Världens dåligaste slut! Så vi hyrde " Grown-ups " istället, mycketmycket bättre! Jättekul film, hyr den istället! :D

 Heidi, min sötaste kusin! :)

Imorgon blir det RYGG träning på förmiddagen, sen en timmes kondition på kvällen.. Härligt efter en dags vila!
Nu ska Heidi och jag se färdigt på filmen sen ska vi nana! Puss!


I´ve got feelings for you babe, do you still feel the same? From the first time I laid my eyes on you, I felt joy of living. I saw heaven in your eyes...

Nytapetserat på 4 timmar ! Dejaaaaa ! ;)

Min mamma är inte dålig, tapetserade hela sovrummet på mindre än fyra timmar! Då åt vi mat emellan också!Så jäkla skönt att det är färdigt, blev så sjukt fint! Är supernöjd! Bild imorgon! Kände mig lite dum då jag mitt i allt lämnade mamma själv för att åka och träna rygg, åker och hämtar henne i Målilla för att hon ska tapetsera mitt rum och står bara o glor sen inte nog med det så åker jag iväg också så jag inte kan hjälpa till överhuvudtaget! MEN behövde verkligen träna för imorgon ska jag jobba mellan 14-19 och inte säkert jag kan träna efter jobbet! (blir det nog ändå). Är så glad att jag verkligen håller stenhårt på min träning och att jag nästan aldrig tycker det är tråkigt! Känns som om jag aldrig kommer ge upp och det är UNDERBART! Verkligen hittat något som jag tycker är kul, och ha en pojkvän som är PT gör inte saken sämre. :D Han hjälper mig så himla mycket nu under min deff som faktiskt går riktigt bra, utan hans hjälp hade det varit hopplöst! TACK HJÄRTAT!



Sover hos mamutt inatt eftersom jag behövde köra hem henne så kan inte träna innan jobbet imorgon tyvärr.. Vet dock inte vad jag ska göra i en etta i ROSENFORS innan jobbet imorgon, åka och hälsa på mina älskade vovvar Baloo och Max kanske i Emmenäs, inte så långt bort ju. ;) 

 Vill ha en bebisvove, är ju så tööta!

På Fredag ska jag städa i stort sätt hela dagen och träna ben på kvällen, måste förbereda innan Kusin Heidi kommer på Lördagen. Mamma och Annelie, mormor och göran, Pappa och Fia o Jocke kommer ju också så känner lite press. :D Haha.. Måste ju se " 101 sätt att åka ut en gameshow " också, är rätt skoj ju! :)



Har börjat med " Thistle and Tan " nu också, mirakelpillret som gör dig både smal och brun! Haha, så jäkla dum är jag som tror på sånt där! MEN frågade min expert till pojkvän och han sa att enligt innehållsförteckningen så ska det faktiskt hjälpa till en del iaf så det är ju bra! :D



pretty pretty please if you ever ever feel like your nothing, your fucking perfect to me...

Måndaaaag

Har varit på glatt humör hela dagen idag, har varit skönt på jobbet och har hunnit med en hel del hemma.. Åkte till Matrialmännen efter jobbet och beställde hem tapeter till på Onsdag då jag är ledig och ska tapetsera sovrummet, kommer bli så himla snyggt!! :D Tycker det är så kul att fixa i hemmet..

Efter det åkte Fia och jag och tränade mage och armar, gick mycket bra.. Tror att jag kommer få mycket träningsvärk imorgon dock, skönt och jobbigt.. Körde 15min kondition innan också och det var himla skönt att få svettas lite, kör nog en timmes kondition imorgon innan jobbet.. Efter träningen åt jag Taco i min ensamhet, sen hade jag tråkigt så då målade jag en vägg i köket. Va stänk från spisen som såg blähä ut så blev en vit fondvägg där istället. Jättefint! Jag är förjäklig på att göra fint ( om man säger;) ) !

Har hört så mycket om den här "Kissie" som har en blogg som är väldigt känd i Sverige, har hört mest dåligt om henne men även folk som tycker om henne... Bestämde mig iaf för att gå in och kolla på hennes blogg för att få en egen uppfattning och slutsatsen blev att det var den VIDRIGASTE människa jag någonsin sett. Hon skriver att tjejer som låren går ihop på är feta och om magen veckar sig när man sitter ner så är man äckligt fet.. Är man fet borde man inte leva för då är man ändå värdelös, samt är fattiga personer äckliga??! Alltså snälla gå in på hennes blogg och kolla, fattar inte hur en sådan människa kan stå ut med sig själv? MEN den enda sanningen till ett sånt beteende är att man inte mår bra själv, för mår man bra så klagar man inte på andra! Varför vill man såra folk? Någon skrev att hon höll på såhär för att få upp läsare? Men va fasen?? Mår man bättre av att ha många läsare än att göra folk så illa då är det inte bra alltså! Står även att unga tjejer tagit sitt liv för att dom såg kissie som en förebild och tyckte inte att dom levde upp till hennes krav, på detta svarar hon bara att det är patetiskt och att dom bara är avundsjuka och feta? Vet inte varför jag lägger ner så mycket tid på det här? Men jag blir så ledsen att en del förstör sitt egna och andras liv såhär? Usch! :( Är även känt att hon gör om alla sina bilder så hon ska se smalare ut och det syns verkligen att hon gjort om dom? Lite pinsamt? Prata så mycket om hur man ska vara så är hon inte ens bra själv? Bläääääää! Reagerar så hårt på detta för jag har själv blivit mobbad i mitt liv, men det var av barn och barn kan vara elaka!! När dom växer upp så ångrar dom sig och jag vet att alla dom som varit elaka mot mig skulle inte vara det idag! MEN Kissie är 20 år och gör såhär? Hur kan hennes blogg vara så stor? :O

Hon har mage att säga något?!

Hon ser seriöst ut som ett ufo?

och såhär smal ska hon vara då? Inte alls en omgjord bild? Mycket snyggt.. :S Stackars stackars människa!!


Inatt får jag sova själv, känns lite jättehemskt men det får väl gå... Älskling bara jobbar hela tiden förstår inte vad det ska vara bra för? :o) Haha..
Nu ska jag dricka min keselladrink sen nana, drömma om hur jag stryper kissie kanske, vore underbart! :) Puss!

Kommer sakna den här plutten inatt! <3








It's my life It's now or never I ain't gonna live forever I just wanna live while I'm alive

Söndag

Började en timme tidigare idag för att hinna styra och fixa så mycket som möjligt, kände mig VÄLDIGT duktig! :P Frontade, fyllde på frukt, fyllde på i charken och mejeriet och tog ner alla lappar, ja jag hann med allt helt enkelt. :) När jag åkte hem vid tre så sken solen så jäkla underbart! Bara njöt när jag åkte hem... Måste passa på att säga att folk från Fågelfors är väldigt trevliga och roliga, så många kunder som jag verkligen tycker om. Trivs även mycket bra med jobbet, det enda problemet är ju dom här två extra timmarna om dagen till att åka.. Jobba fem timmar, åka två timmar. Räkna bort 150kr minst på bensin av dom pengarna man tjänar varje dag. Det är det som känns jobbigt, det tar på krafterna och speciellt när en del inte har förståelse för det!

Sessan vill ut och åka tror jag. ;)

När jag kom hem tränade jag ben och det var ett skönt pass, trodde jag skulle vara slö efter jobbet men nej hade helt perfekt med energi och styrka. :D Hemoragen hjälpte nog till som vanligt, köp den på min länk längst upp på sidan. (Muskelbygget), ger extrem energi.. ;)



På kvällen kom Robin, Maria, PG, Loise och lilla Daisy för att se på Solsidan, sista avsnittet. :( Måste komma en säsong till?!

Fick " Det bästa med Felix Herngren" av älskling idag, åååååh vad jag blev glad!! Älskar honom, han är så jäkla rolig! I ALLT han gjort!



Det finns en till komiker som jag älskar lika mycket som är såååå jäkla rolig, har alla hans komediserier hemma. PETER MAGNUSSON. Kärlek till honom! :P



Imorgon blir det jobb mellan 08.30 till 14.30, sen hem och träna mage och armar. Ser jag verkligen fram emot, älskar att träna det som sagt! :) Onsdag är jag ledig och då ska tapetsera hela dagen lång, i sovrummet. Bild Torsdag! :P

Saknar min stora bebis väldigt ofta! :) <3

Nu ska jag nana! Puss!


You´re comin´ closer, I can hear you breathe. You drive me crazy when you start to tease, you could bring the devil to his knees...

Fredag :)

Inte lika kul och mysig Fredag som jag brukar ha men rätt okej mot slutet.. Började med att jag kom tio minuter försent till jobbet då jag helt glömt att det snöade som fasiken innan jag gick o la mig.. Sista vägen in mot Fågelfors gick knappt att ta sig fram på, sen slutade jag vid två och åkte förbi pappa innan jag skulle vidare och drack lite kaffe och busade med max (mats) och Baloo, vad jag saknar dom små liven.. Sen åkte jag hem och städade lite innan jag åkte och tränade rygg med Fiaplutt som nu är frisk igen. :D Jag var väldigt svag idag då jag ätit för dåligt, alldeles för lite.. Är så svårt på jobbet ibland som sagt..Sen nu är Fia och Jocke här och kollar på en komedi på trean "Billy Madison", den är ju så sjuk så den blir rolig. Imorgon blir det jobb mellan ett och sex sen ska jag till gymmet och köra en timmes kondition. :P Sen blir det mys med mig själv framför någon skräckis, "The Box" tror jag.. Med Cameron Diaz, började se den igår med Per men vi blev för trötta och gick och la oss men den verkade rätt bra. Både jag och älsk jobbar helg så vi får vara ifrån varandra nu ett tag..

 Baloo är inte så smart.. Han har lyckats få gardinen på huvudet och han mäker det inte ens. :D

 Max och Bobo(min förra hund som jag saknar ihjäl mig efter), bobo tycker nog max ser konstig ut! Haha.

TOAN

Toaletten blev som sagt färdig igår...


Om ni visste hur badrummet såg ut innan så skulle ni förstå hur fint jag tycker det här är. :D Tycker dock inte om det blåa golvet men lagt en stor vit fluffig matta så det ska synas så lite som möjligt.. :P

Nästa vecka är jag ledig Onsdag och Fre, lör och sön.. Då ska min älskade kusin Heidi och hennes pojkvän Magnus komma på besök, samt kanske mormor och Göran. :) Det blir riktigt kul, träffar dom alldeles för lite tyvärr..

 Heidi och Magnus. :)





 Hade jag fått äta godis hade jag deffinitivt köpt hem den här idag, guuud så gott det lät med kladdkakebitar i glassen. Mmm, jag verkligen älskar kladdkaka. Får prova den i sommar då jag inte deffar längre. :P
 

Nu sängen, sen väcker älsk mig imorgon vid åtta någon gång och då har han säkert fixat frukost. Lyx! :) Puss!

 Per o Baloo, så sööööta !!


On the road again I just cant wait to get on the road again

BÅTRESAN

Blev inte riktigt som vi tänkt tyvärr, vi skulle ju fira fias 20 årsdag.. Istället fick fia magsjuka och låg på rummet under hela resan. :( Mamma och jag gjorde oss fina på kvällen för att gå upp och dansa loss lite iaf, men vi kunde inte lämna Fia sen utan somnade alla 3 vid 22. :S
 Fia innan hon blev dålig..

 Hon var verkligen på festhumör..

 men slutade som sagt såhär.. :S

Det bästa med resan var iaf MATEN , världens godaste frukost med äggröra och bacon, blåbärssoppa m.m. Buffen var helt underbart god, heeelt fantastiskt.

 mums!!

Skulle smuggla med godsaker till Fia men var inte så populärt! haha

 :P

Köpte en del roliga saker från Tax-freen också. :P Hade jag haft mer pengar så hade jag köpt för många tusenlappar.

  Skorna jag köpte på skopunkten innan resan. :P

 Amarula köpte jag, världens godaste likör. MUMS !



 --> Köpte rosa solglasögon (cubus) till det fina vädret. :P

 Dagen innan vi åkte, kramades hejdå med älsk..

 Åt mycket bra under resan, trots många frestelser.. Banan och havredrink till frukost första dagen, räkmacka och pepsiMAX, kycklingrulle. Dag två: äggröra och blåbärssoppa till frukost och lax, räkor och kycklingspett till lunch.. Kycklingmacka till lunch. :D

Hemresan var väldigt seg då man hela tiden oroade sig för hur Fia mådde, inte så kul att åka buss 35 mil då man är magsjuk?! Väl hemma fick jag se att vårt badrum ÄNTILIGEN var färdigt, jag blev så himla glad. Vi fick tyvärr inte välja färg och det men väggarna blev iaf vita så det var himla skönt, DOCK är golvet blått. Jag hatar verkligen blått, förutom blå himmel och hav och Pers underbara ögon.. Är väldigt nöjd ändå över badrummet är så himla besviken på att jag inte tog en före bild, för alltså det är VERKLIGEN stor skillnad. Lägger upp en bild imorgon när jag snyggat till det ordentligt. :P

Nu snart blir det jobb till sju ikväll sen hem till en efterlängtat mage och armar träning. :D Inte tränat på TVÅ dagar nu, brukar aldrig ha mer än en vilodag men nu blev det ju så med resan. Det är bra dock för då får man sådan jäkla kraft! :D


Spread the news I´m gonna take the fight for the spotlight day and night, I can take this to the number one.

Superkul Lördag och Söndag :P

Igår var en riktigt rolig dag, den började med att vi gästtränade i Linköping på " Citygymmet ". En kompis till Per fixade så vi fick träna gratis, snällt! :) Tycker dock inte om att gästträna har jag kommit på, jag kommer av mig på ngt sätt när det inte är som det brukar och så fanns inte alla maskiner jag hade velat ha.



Sen åkte vi till Ikanohuset och shoppade kläder, per köpte 6 olika tröjor och två par jeans. Jag köpte en fin jeanstunika från Cubus plus en tröja från Gina och svarta leggins, smink ifrån HM och MASSA kuligt från IKEA. Vi köpte jättefina utemöbler till balkongen, en vit päls, två svarta hyllor och vita fina dynor. :D Den sista shoppingen blev på Willys då vi endast skulle köpa kvarg men det slutade med att vi handlade för 800:-, 6kg kyckling, 9st tonfisk, 6st makrill m.m. NU har jag deffarmat så jag klarar mig i en evighet. :P

<-- Hyllan från Ikea, i köket. Fint va?



Jätte nöjd över mina fina kläder, och ännu mer NÖJD att ha en pojkvän som betalade hela kalaset igår. Hihi, inte dåligt. :P Jag har världens bästa pojkvän på ALLA sätt!!



Innan vi åkte hem hälsade vi på min svärmor på sjukhuset, är så himla synd om henne. :( Hon åker på allt möjligt just nu, när vi var där så verkade hon må mycket bättre iaf. Hoppas hon får komma hem snart.

Idag åkte vi och solade vid elva och sen tränade efter, tog lite kort på oss efter passet. :P Jag körde ben och jag orkade mer än vanligt, så jäkla skönt! :) När vi kom hem gjorde jag kycklingrullar igen, alltså nästan att dom slår shaloms kycklingrullar. Sen blev det storstädning och sen kom Robin, Maria, PG och Loise för att se solsidan. Dom hade med lilla Daisy som jag bara ääälskar, hon är ju så jäkla söt. Jättefarlig Pitbull som är ASRÄDD för sessan, haha! :)

Lite fränt att det inte gick att få på mer vikt. :P Haha. Nej men i början orkade jag typ 4, nu är detta lätt! Det är fränt! :)

Lite fränt att jag kör 40-50 kg i denna, känner mig lite stark då iaf. :P



Syns bättre i verkligheten men jag har fått fram rätt bra konturer vid sidan av magen och i mitten av magen, nu tränade jag ju inte magen idag men när jag precis gjort tränat så syns det jätte väl så till sommaren när jag deffat klart så kommer jag nog fasen ha rutor. :D





LÄÄÄNGTAR TILL TISDAG NU, DÅ FIA JAG OCH MAMUTT SKA ÅKA PÅ KRYSSNING !! HIHI. BARA EN JOBBARDAG KVAR IMORGON 14.45-19.15. :D


I dont care if monday´s blue. Tuesday´s grey and wednesday too, Thursday I don´t care about you. It´s Friday i´m in love..

Fredag :D Jag bara älskar Fredagar, är något speciellt med just Fredag!
Idag ska jag åka och fika med älskling och hans "gikafäng". ;) Efter det blir det träning (Rygg) sen åka förbi Emmenäs innan jobbet och hälsa på Pappa lite, efter jobbet blir det mys framför någon kulig film.




Imorgon

Ska Per och jag till Linköping och shoppa loss på ikea och i lite klädaffärer osv. :P Vi måste ha lite utemöbler så vi kan sitta ute på balkongen och mysa nu när värmen kommer, gaaah! :D Får samma känsla som när man är kär när jag tänker på sommar och värme, så himla härligt! Förhoppningsvis äter vi på någon kinaresturang för det var läänge sen och det är ju så himla gott! När vi kommer hem så tränar vi ihop och sen åker vi hem och gosar med våran sessa.

 


 Kommer aldrig glömma Cypern. <3

Puss!



Certain things I found inside , making a rebel is a long and stormy ride and I´m leaving home.

Kvinnodagen och semledagen

Lite konstigt att ha två sådana dagar ihop tycker jag ? Hur som helst så var det ju fantastiskt väder igår igen så Fia och jag tog en promenad på stan och tog en fika på "brödstugan", kycklingwraps och en semla till efterrätt.. :P
Man måste ju få unna sig en semla på semledagen. :o)  Vi delade faktiskt på en så det var inte så farligt.. Kycklingwrapen var dock inget jag rekommenderar, stora äckliga bitar rödlök i och typ ingen kyckling.. 120 spänn i sjön kan man säga.. Semlan var god iaf. :P

 Kladdigt :P


Kvinnodagen behövdes ju också firas så köpte ett läppstift från lumene, som jag ääälskar.. Har inte funnits i Vimmerby innan men nu fanns det till kampanjpris på lindex, och det fanns ETT kvar av den färg jag ville ha "nude". Älskar det och det är sååå skönt på läpparna. KÖP DET!!



Efter brödstugan och lindex gick vi till cubus, vilken besvikelse att dom tagit bort sminkavdelningen!!? Dåligt.. Mamma kom sen på eftermiddagen, det var jättekul att hon kom.. Så mysigt när hon är hemma. :) Tycker dock lite synd om henne då vi åkte och tränade sen lite senare så hon fick sitta hemma själv. :S Blev iaf ett rejält benpass, så skönt att träna ben för jag får alltid så skön träningsvärk av det..





Torget i Vimmerby igår. :D




Nu ska fia, mamma och jag se färdigt filmen " The Kids Are Allright ", sen ska vi hämta POXen från doktorn.. Behöver inte skrota min lilla rallybil för det var bara en slang som lossnat. :D Skönt! Ett motionspass innan jag beger mig till Fågelfors, sen sover jag hos pappa ikväll. Längtar till i helgen då vi ska till Linköping och SHOPPA. :D
En hel helg, bara älskling och jag.



Börjar min deff idag, skulle inte börjar fören i Maj men va fasen. Äggröra, grape, smootie och kaffe till frukost och kycklingsallad till lunch och köttsoppa till middag, en keselladrink till kvällsmat. Det är så mitt schema kommer se ut ungefär ett tag framöver, till jag magrat till ordentligt iaf.. Vill så ut som JAG VILL till sommaren. :D Per har lovat att hjälpa mig så mycket han kan, han är ju utbildad till det så hoppas på riktigt bra resultat.



Måste lägga upp en bild på min älskade väska också från dolce gabbana, love den. :D



Puss!

I'd catch a grenade for ya.

UNDERBARA LEDIGA DAG

Dagen började med att vi skulle bogsera min bil till mekonomen, jag skulle köra ulxen (bogserarbilen) och jag tänkte inte riktigt på att jag skulle köra sakta, känner inte till det så bra hur man gör det. :P MEN hur som helst så ser jag i backspeglen hur per viftar med händerna hysteriskt att jag ska sakta ner, han var visst livrädd för bromsarna i min bil är ju inte dom bästa.. Haha! Blir nog antagligen skroten för min lilla POX, inget liv i han alls.. Kul att jag jobbar i Fågelfors och Per i Kisa, blir lite svårt att klara sig på en bil.. :S Men det löser sig nog, kanske. :)

Taffs i Egypten !

Efter det tog vi en promenad innan älskling skulle till jobbet, fy faaaasen vad skönt det var.. Var tvungen att ta av mig jackan för det var FÖR VARMT! UNDERBART!!!!

Dock inte som i Egypten. :P


Igår kände jag mig jättehängig på jobbet och tror jag hade lite feber för jag var jättevarm i huvudet och superslö, men idag känner jag mig kanske inte helt hundra men mycket bättre. :D Var rädd att jag skulle behöva skjuta upp träningen men NEJ, blir ett rejält benpass senare ikväll. Per tryckte i mig massa antisjuk-tabletter och vemma, var nog det som gjorde det. :) Läste idag om hur GRAPEFRUKT kan hjälpa en rätt mycket med fettförbränningen, den har mekanismer som kan öka fettförbränningen genom att öka frisättningen av fett från fettcellerna. Om man då rör på sig också så blir ju resultatet självklart mycket bättre, man får utnyttja den förhöjda förbränningspotentialen. Grapefrukt kan även öka själva energiförbrukningen och dämpar även aptiten!  Många plus för denna frukt med även massa vitaminer, mineraler och antioxidanter.





Hittat bikinisar för i sommar nu, faaaasen vad snygga!! :)


<---- Denna ska jag ha 2014 när jag ser ut sådär också. :P

Ed Hardy har mycket snyggt, älskar min rosa tröja..


Snygg ju! :P


TIPS !!

Löshåret var INTE bra!! Ska ni ha löshår så köp inte "SILIKONTRÄNS", trodde det skulle vara bättre men nej efter två duschar så åkte en del av, det bästa jag haft är "NAILHAIR". Det sitter i tre månader och man känner inte av att man har det, det enda är att det sliter rätt mycket på ditt egna hår. Det absolut bästa för håret är  "CLIPS" , som man bara spänner fast i håret. Men det är ju lite jobbigt att man måste sätta i det varje dag, och sen är det lätt att det syns. :S Jag blev inte så glad igår när jag kände hur det lossnade efter såhär kort tid, det är ju inte gratis direkt.. MEN som sagt köp nailhair om du vill det ska hålla och inte synas och clips om du vill vara rädd om ditt hår. :)



Nu ska jag ta en promenad till med syster i det underbaaara vädret sen ska det bli TACOS :D



Jag , fia och Mamma ska åka på kryssning den 15-16 Mars. :D Kommer bli jäkligt kul, nu ikväll ska vi bara ha det myspys. :P Puss !




Life is a mystery, everyone must stand alone, I hear you call my name and it feels like home...

07.00

Fy och usch för att gå upp tidigt, klockan ringde vid 05.56. Kan vara skönt att jobba morgon ibland om man kommer hem skapligt på dagen men inte när man ska jobba precis hela dagen. Är ju bra att få jobba så mycket när jag ändå åker så långt men man blir ju så himla trött.. Ledig imorgon iaf sen resten av veckan är det bara kvällar sen är jag ledig lördag och söndag. :P Då ska älskling och jag åka till Linköping och köpa utemöbler och kläder. :D



Myskväll

Igår kom pappa, Fia och Jocker hit för att se solsidan. Fasen vad det är kul alltså, ( "Känner komapatienter som har mer att göra än vad du har" ) och ( "Fredrik, det där är dina glasögon" ).. HAHAHAHHA!


Fina fransar? =Den bästa mascaran, billig också 60-80:-


DUBBLA PASS

Stolt över mig själv då jag körde dubbla pass igår, körde kondition vid elva med snutt innan han åkte till jobbet, en timme. Dog nästan men det var det värt. :P Sen vid fem körde Fia och jag rygg, har en extrem träningsvärk idag i nedre delen av ryggen. Skönt! :)


Hem ljuva hem









Puss!




There's a place I know if youre looking for a show where they go hardcore and theres glitter on the floor

VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR :D

Idag när jag skulle åka hem från jobbet och satt mig i bilen så fick jag tårar i ögonen för jag var så lycklig över vädret, det var VARMT i bilen!!! Solen i ögonen ååååh vilken lycka!




THE RITE

Bion igår var obeskrivligt bra, helt fantastisk! Jag hade väntat mig att den skulle vara bra men inte sååå himla mycket över förväntan!! Anthony Hopkins är ju så sjukt bra så det finns inte! Jag har varit en skräckfilmsnarkoman innan och typ bara sett skräck så blivit så kräsen, lovar att jag har nog sett alla skräckisar som finns och jag LOVAR "The Rite" var den bästa jag någonsin sett. Se den på bio för bästa känsla. ;) Det negativa med bio tycker jag är när folk prasslar i sina godispåsar eller glaffsar när dom äter, dom tankarna jag tänker då är värre än någon skräckfilm!! Hade önskat att jag inte hade det problemet för det är verkligen extremt, satt och kramade pers hand jättehårt för att få ur min ilska.. Låter rätt normalt va? :)





TRÄNA PÅ JOBBET

Igår på jobbet fick vi varor, frukt och chark.. Jag fick ta hand om frukten och det blev rena träningspassat, banankartongerna var perfekta vikter för att dra från golvet och upp på hyllan. :D Skrattade åt mig själv emellanåt men det är ju verkligen ett bra sätt att få ut lite träning på jobbet med ju? Tur att ingen såg, haha för det såg nog lite kul ut. Även när jag står i kassan brukar jag passa på att träna magen lite, sitta på stolen och luta sig bakåt sen dra sig upp igen.. Superbra. :P Slutade vid tre igår så åkte direkt till gymmet och körde ben, idag blir det mage och armar när min snutt kommer hem vid sex. :D Älskar att träna mage och armar, är något speciellt med det. Ska ta lite extra hemorage ( gå in på min länk till muskelbygget längst upp på sidan och beställ hem hemorage för den är så jäkla bra och ger extrem energi ) idag så jag orkar massor, efter gymmet ska jag fixa till kycklingrullar till mig och älskling. MUMS! :P

Heidi Vourela

Hon är numer min förebild. :D

<-- Här vann hon omslagsmodelltävlingen till tidningen "BODY".



  2014 ser jag ut såhär, så det så ! :P


Nu åker jag till gymmet och kör mage och armar, STENHÅRT! ;) Puss !





It’s about damn time to live it up I’m so sick of being so serious, It’s making my brain delirious!

Ledig dag

Idag har varit en riktigt skön dag, har fixat långt hår igen (bild imorgon) och vi åt en mysig parmiddag på shalom. Jag och per och Fia och Jocke. :) Min älskade kycklingrulle som jag älskar, inga gör kycklingrullar som shalom. Bästa pizzerian i stan..  :P Jag behöver inte säga vad jag ska ha när jag kommer, haha.

Robin och Maria var här en sväng på kvällen och kollade på "dumma mig", en familj/äventyrsfilm. Den var mycket rolig faktiskt, den måste ni se. :) Imorgon ska vi åka till Linköping för att se " the rite " , den har premiär. Verkar vara riktigt bra om man ser trailern.. OTÄCK! Anthony Hopkins är ju med också och han är nog den bästa skådis jag vet, iaf vad det gäller skräckfilm. Alla filmer han varit med i är ju fasen bra. Skulle kännas så himla kul om man kunde bli skrämd ordentligt av en film nu, är ju så kräsen efter allt jag sett. :P



Imorgon blir det jobb mellan 8-14, sen ska jag köra ett stenhårt benpass!! Ska ta lite extra "hemorage" innan så jag får den energi jag vill ha. :D Rekommenderar ALLA som tränar att prova hemorage, ta dock inte för mycket när du inte är van! Jag mådde riktigt bra först och tänkte att jag skulle ta det för resten av livet för det gav mig en rejäl kick men också ett extremt illamående och tunnelseende efter. Men ta rätt mängd så kommer ni älska det precis som jag! :P GÅ IN PÅ MIN FINA LÄNK TILL "MUSKELBYGGET" SOM JAG FÅTT LÄNGST UPP, DÄR FINNS HEMORAGE OCH ALLT DU BEHÖVER NÄR DU TRÄNAR! GÅ IN OCH KIKA TYCKER JAG! :) Dom har även det absolut godaste proteinet, vanilj.. MUMS! Har fått smygsmaka det innan det kommer ut till försäljning. ;)

 Kör även "tight extreme", en riktigt bra fettförbrännare!

Imorgon blir det som sagt ben-träning men på LÖRDAG, då ska jag köra mage och armar igen. :D Fasen vad jag ska köra hårt då, börjar se konturer på magen nu tror fasen jag kommer lyckas med rutor till sommaren. Iaf att det syns att den är vältränad. :P Känner mig så töntig emellanåt för jag går och känner på mig själv hela tiden för man känner muskler här o var. haha. Det är verkligen häftigt och som sagt tycker jag att ALLA ska börja träna! Så jäkla härligt är det och man mår sååå bra, sen då ha en pojkvän som delar det med en och är mer tokig än jag. :D Kommer aldrig ge upp!

 Min köttiga snutt som jag är så stolt över! :)



Nu ska jag nana, Puss !


I keep looking for something I can't get, Broken hearts lie all around me and I don't see an easy way to get out of this

Igår

Jobbade HELA dagen igår, hade bestämt att inte träna eftersom jag skulle vara så trött vilket jag var men ville så gärna träna så gjorde det ändå. :) Var dock lite stressigt eftersom jag kom hem vid kvart över åtta sen hem och byta om och hämta syster, vid träningshuset halv nio sen stängde det vid tio men vi hann.. Trodde jag skulle vara jättesvag men NEJ, orkade mycket till och med.. Kände för första gången hur armarna typ stramade när man fick "pump", kände mig som superwoman lite..:P

 Kanske inte riktigt som henne...


 Men inte som henne riktigt heller om man säger... "Som jag brukar säga." ;)


Idag

Har jag jobbat 12.45-19.15, ganska segt idag men det gick.. Stannade i Rosenfors påvägen hem för att sova hos mamma inatt, tänkte hälsa på Pappa på förmiddagen imorgon innan jobbet. Jobbar 13.15-19-15 så det blir träning vid halv nio, lite stressigt som sagt att träna så sent men hellre det än inget alls.. Idag åt jag riktigt bra, omelett och smootie till frukost och en äggmacka till lunch och kycklingkebab till middag med massa sallad. Tänkte jag skulle hålla det imorgon med, och resten av tiden jag lever. :P



På Torsdag är jag ledig så då ska jag städa, TRÄNA, laga något riktigt gott till mat, fixa mitt nya hår och naglar, gosa med snutt innan han åker till jobb:( och kela med sessan. Blir nog att sätta i löshår igen är jag rädd. :( Känner mig så okvinnlig i kort hår, en del är fina i det jag känner mig kanske "söt" ibland men fasen inte vacker.. PROBLEMET är ju bara att håret förstörs så mycket och har redan så slitet hår och det blir ju inte bättre om jag sätter i nytt... MEN tänkte prova en annan variant nu, har ju alltid innan haft "nailhair" som man bränner fast i håret med keratinvax men nu tänkte jag prova att "klistra" fast det istället. (Haha låter ju bättre;)) "silikonträns" heter det och det verkar faktiskt inte ta lika mycket på håret, ska prova iaf.. :P




Vill Tacka min sjukt vackra Syster för att hon hjälper mig med ALLT, hon sätter i mitt hår, hon fixar mina naglar, hon målar mina tavlor(målar jättefint), hon löser alla tekniska saker hemma som jag är för dum för att förstå, hon följer alltid med till gymmet (hon är sååå duktig och blir starkare och starkare), hon är som sagt sjukt vacker och jag har turen att alla tror vi är tvillingar. :D OCH hon är världens underbaraste människa som jag älskar mest av allt på jorden, är så tacksam över att jag har henne.. Vad hade mitt liv varit utan henne? Seriöst? Tanken på om något skulle hända henne är hemsk, men en sak vet jag SÄKERT ingen Fia INGEN Ida ! ! Besök hennes blogg http://soooooofia.blogg.se

Fredag slutar jag vid två så då ska älskling och jag hitta på något skojigt på kvällen, bio eller ngt sånt mys. :D
Lördag blir det att prova "Chaplin" med syster, hoppas det är något att ha.. :) Ledig Söndag, bara mysss..


 Kusin Heidi, jag och Mamma


Nu ska jag dricka Kaffe med Mamutt och Fia sen nana.. Puss !


RSS 2.0