Det här är ett äventyr vi ångrar ingenting och allting som vi gör det gör vi tills vi dör

Lördag

Lördagen var väldigt trevlig, vi tränade på eftermiddagen sen åt vi tacos och spelade "kinnect". Det var riktigt kul, speciellt att bowla som jag vanligtvis tycker är supertråkigt. :S Man står framför en kamera som läser av hur man rör sig, så det känns verkligt.. Ser dock väldigt roligt ut, höll på att skratta ihjäl mig åt min syster som skulle kasta spjut och skulle springa allt vad hon kunde först. :D

Här boxas Mamma och Fia, Mamma vann så fia brottade ner mamma. :P



 Kände mig lite nöjd när det inte gick att få på mer vikt när vi körde rygg, Här är 90 kg på.. I början när jag tränade för ca 6 månader sen orkade jag inte 35 kg i denna.. Kör inte 90 nu, brukar köra på 72
skulle bara se om jag klarade "alla" och det gjorde jag ju.. Skön träningsvärk fick jag av det! :)





Senare åkte vi till pumpen och det var riktigt kul den här gången, inte för mycket folk och bra musik samt bra sällskap.. Dansade dock ihjäl mig lite, har blåsor under fötterna idag så jag knappt kan gå.. Känns som att gå på eld ungefär så inte jätteskönt..







Idag Söndag har jag städat och tvättat och tränat, har varit väldigt seeeg eftersom vi kom hem vid två någon gång efter pumpen.. Var inte kul att känna sig svag på gymmet när jag körde ben men på Tisdag ska jag köra stenhårt!! Imorgon blir det antagligen ingen träning eftersom att jag jobbar 8-19, kanske blir efter jobbet men tror att jag kommer vara rätt trött då.. Bättre att vila då och köra dagen efter, ska ju köra mage och armar som jag tycker bäst om så då jäklar ska jag ha kraft! :P

 Besök min biffs blogg http://perekbjorn.blogg.se

Per gjorde jättegod kycklingsallad idag. Kyckling, pasta, alfagroddar, ägg, gurka, majs och paprika! MUMS! Vår byggarmat. ;)
Solsidan äger som vanligt idag, så jäkla kuuul! Gos med hjärtat sen nana. Puss!




If I could turn back time, If I could find a way I'd take back those words that hurt you and you'd stay..

Blev lite längre träningspass idag, gick till gymmet och duschade sen gick jag hem igen.. :P Vi har ju fortfarande ingen dusch hemma, går lite segt.. Jag var så trött efter jobbet så orkade bara inte fast jag ville så det värkte på ett annat sätt.. Men man ska aldrig träna om man är trött och känner sig svag tycker jag, då är det bättre att vila och samla krafter till dagen därpå istället. Känns lite jobbigt att ta två vilodagar men körde så hårt nu sist när jag tränade mage och armar så det är nog bara bra om det går en dag till så musklerna får vila och växa lite till. :)


Världens finaste pojkvän som ni ser..


Nyss har vi ätit världens godaste Tacopaj, på gränsen till för stark men nej det blev perfekt istället! :D

 http://www.arla.se/default____17653.aspx?recipeid=22549 Receptet finns där! :P


Ledig i helgen, så himla skönt.. Få sova ut imorgon känns så himla underbart. :P Ska städa imorgon och göra superfint sen kommer förhoppningsvis Sandra, Fia och Mammutt.. Blir att bjuda på något gott och sen förfesta lite, sen pumpen.. Hoppas inte det blir lika mycket folk som sist för då går jag hem igen, haha.. Godnatt!


I wear a Halo, I wear a halo when you look at me but standing from here, you wouldnt say so..

Har precis varit och tränat mage, axlar och armar, sjukt skönt pass. Känner mig jätte nöjd! :) Klarade 75kg i denna övning, per på bilden dock. ;) Dock ingen förbättring i bänk ännu, svårt ju..  



Ätit mycket bra idag också.. Räkmackor, omelett och toast..Rätt nöjd med det men mest nöjd över att godis-suget är borta, äter som en häst istället lite.. :P

Hur gott är inte räkmackor med handskalade räkor? MUMS!

Imorgon blir det vilodag då jag jobbar 8-19.15, sova hos papputt blir det.. :)

Nu ska jag kramas med min snutt sen nana sängen. Puss!








I want you to love me like im a hot pie

Ganska trött nu efter ha jobbat 8.15-19.15, inte för att det har varit anstängande på något vis men för att det varit så otroligt segt. Inte för att det brukar välla in folk men idag har det inte varit inne allt för många, minuterna kändes som timmar men även denna dagen kom till sitt slut.. till slut.. :P Imorgon är jag ju ledig också, känns så himla skönt att få sova ut imorgon. Hade tänkt att träna idag efter jobbet men hur mycket jag än ville så ger det inte så mycket att träna när man är jättetrött, då är det bättre att vila och ge allt imorgon istället..

Ska laga något riktigt gott imorgon till middag, lägger ut bild och recept imorgon. :P Vill sova nu så jag kan vakna någon gång till min goda omelett och jordgubbssmothie som jag börjat köra med till frukost nu.. Ta Jordgubbar, lättvaniljyogurt, havregryn, ägg och mjölk blandat med jordgubbssaft och mixa! Mums!

Fia ska fixa gelenaglar på mig imorgon, funderar även på att sätta i mitt löshår igen.. Känner mig så naken utan det. ;) Det värsta är att mitt hår har blivit så nött efter nu sist då jag hade löshår, blir ju inte bättre av att sätta i nu igen men känner mig inte lika vacker i kort.. :( Om du också är sugen på att sätta i löshår eller fixa naglarna så säg bara till så kan min syster fixa det. :P Löshåret blir finast om man smälter fast det "Nailhair", det är som vax ute i topparna på löshåret som man klämmer ihop med en värmetång. Låter värre än det är, man tar lätt bort det med en speciell remover efter ca tre månader. Denna metod syns minst och man har det en lång tid.





Bra och Dåligt med IDAG! :P

Bra
med idag var att jag såg solsidan igen när jag kom hem så jag fick skratta ihjäl mig lite och att jag hann pussa på snutt innan han åkte och jobbade.
Älskar Anna i solsidan, hon är så jäkla rolig.. Speciellt det senaste avsnittet!
Dåligt med idag var att jag blev irriterad på att en del folk ibland bara ser sina egna beskymmer och inte andras, att det bara är synd om dom.. Ingen förståelse för att det hänt mycket jobbigt i mitt liv sista tiden och att man ibland inte har något val än att göra på ett visst sätt. Trött på folk som tar en förgivet.. Också jobbigt idag att köra så långt i detta väder.. Att jag inte kunde träna.. Älskat typ allt lady gaga gjort och blev MEGAbesviken på hennes nya låt, vet att den kom för rätt länge sen nu men inte lyssnat på den så noga förutom idag och den är verkligen dålig (Born this way).
Älskar henne annars, hon har gjort minst 10 suuuuper bra låtar!


Känns inte bra att det står mer dåligt än bra men lovar imorgon blir det tvärtom. :P



MOTIVERAD TILL TUSEN ! ! !




Är blir så himla lycklig just nu så det finns inte, undrat flera gånger när jag ska ge upp träningen och tröttna men det blir bara mer och mer tvärtom! Idag när jag tränade ben så kände jag mig nästan galen när jag tog i så jag höll på att svimma och ökade även alla vikter, kändes som om jag "tagit något olagligt". Haha! Vem behöver steroider när man har sådan motivation som jag? Borde säljas på burk.. ;) Har så himla skön känsla nu i hela kroppen, dock inte så glad över att jobba precis HELA dagen imorgon så att jag inte kan träna, men är ledig på Onsdag så då jäklar SKA jag ha samma kraft till mage och armar. Sen jobbar jag även HELA Torsdagen så då får jag skippa träningen också. :( MEN är ledig Lördag och Söndag så då jäklar!

Baloo och Per gosar! <3

Min snutt jobbar massor nu, på sitt nya jobb.. Så vi kommer inte synas alls mycket nu på ett tag, känns ju inte så himla kul men då får man ju sakna varandra lite och det är ju härligt det med! :P

Jag, Fia och Mamma var i Jönköping idag för en "slutkontroll" av min operation, som alla tydligen vet om.. Var väldigt orolig eftersom jag haft lite ont men det var tydligen bara nerverna som spökade lite.. Sen hade jag inte masserat dom tillräckligt! ;) Vi passade på att shoppa lite med såklart. Köpte en klänning från HM, öronhängen och halsband, tights, bh och en jättegod parfym från Adidas.


Imorgon ska jag som sagt jobba hela dagen så nu ska jag nana, och drömma om när jag är fitmodell 2014. ;) Puss!

HAHAHAHA, Baloo (Pappas hund, min gamla) är lite speciell! Pung och tunga ut, mycket fint! :P


My dream is to fly under the rainbow so high

Idag har jag tagit en vilodag från träningen, får faktiskt nästan panik för vill bara till gymmet..Känns jätte bra! :) Imorgon börjar jag med mitt hårda mat-schema, har slarvat en del nu sista tiden.. Är så himla svårt ibland på jobbet som idag, då jobbade jag mellan 12-18. Är helt själv då och åt frukost vid halv elva ca. Då behöver man ju äta ordentligt igen vid typ tre-fyra max, men rätt omöjligt när man jobbar själv kan ju inte direkt gå från kassan och äta. Hat bestämt att jag får unna mig godis men i måttliga mängder, men jag har så svårt för det.. För ett tag sen klarade jag att vara utan godis helt i över ett år, för kommer man väl ifrån det så är det inte så svårt men låter man sig bara ta en bit så är det kört sen, iaf för mig.. :( Det är så jobbigt att ta det där steget att bara sluta, för jag blir så himla arg och besatt nästan. Men det blir ju som sådana gånger på jobbet, när man är hungrig som fan så är det så enkelt att ta en godis-bit. Man blir ju som mest sugen då, så det bästa tipset om du är som mig och ska sluta äta godsaker är att äta regelbundet så man aldrig blir hungrig. Då blir man inte heller så godis-sugen. Sen tycker jag man kan unna sig ibland, men för mig är det antingen eller. SÅ imorgon kommer jag vara arg!! Haha.. Så nu får jag väl smuggla in något som jag kan äta vid kassan mellan kunderna för det kommer aldrig funka annars? Förstår inte hur mina andra kollegor gör? Man kan ju inte gå i sex timmar utan att äta? Inte alls bra ju.. NU blir det bara nyttigheter som kyckling, omelett, fisk, nötter, broccoli, ingefära (jättebra för förbränningen) och blir jag godis-sugen blir det en bar (något nyttigare iaf). Om jag inte klarar detta utan misslyckas ska jag skriva "MISSLYCKAT" som rubrik och stå mitt inne på torget i Vimmerby och sjunga Finlands nationalsång, för det är ju inte alls så svårt. :p

Är detta en riktig bild? Hon kanske ser bra ut MED kläder men UTAN skulle inte jag vilja vara hennes pojkvän!! :O Fattar inte hur en del kvinnor (eller män) kan välja att använda steroider? Tror att hon på bilden nästan måste ta det, man blir ju verkligen ful av det. Vältränade kvinnor är ju jättefint men när det blir för mycket är det riktigt fult och dom som tar steroider ser ju ut som män, blä så fult!

Ska sova nu , ska jobba mellan 9.30 och 15.15 imorgon sen ska jag hem och pussa på min älskling och sen träääna. :) Rygg. Besök gärna snuttens träningsblogg, han är som sagt personligtränare så står mycket bra tips och så på hans blogg..
www.perekbjorn.blogg.se

Vi hade beställt lite kosttillskott. :P




Solen i ögonen i Egypten, vill tillbaka till värmen!!:(


Puss Godnatt!







Just come on and come on and rise your glas!

Ledig dag :)

Igår följde Fiaplutt med mig hem efter jobbet och sov hos mig, Per jobbade natt och jag skulle se skräckfilm.. Då går det inte att sova själv ju.. :P Vi såg "No mans land", den var rätt okej faktiskt.. Börjar dock tröttna på skräck för det är nästan det enda vi valt att se dom senaste åren, då blir man rätt kräsen.. Var så mysigt att äta frukost ihop med sin syster idag på morgonen , händer ju inte allt för ofta.. Vi har satt ihop min byrå idag också, passade på att utnyttja henne lite för jag tycker det är så himla tråkigt.. Fixat här hemma och bytt gardiner och helt nytt påslakan i sängen, man sover så mycket skönare då ju.. 

  Sessan ville ha kartongen till byrån som säng. :) Mamma var och hälsade på i Måndags, då somnade sessan och hon ihop, dulligt.. :)

Träningen

Idag provade jag bänkpress för första gången, haha. Va rätt svag, tog 30kg.. Provade 35 men det var nästan för tungt.. Rätt bra ändå för att vara första gången, tänkte jag skulle klara 50 till i Juli iaf. :P Rätt nöjd över mina armmuskler nu faktiskt, och även stolt över att jag orkar så mycket över lag. Kan säga att jag är rätt stark. :)
Kul när man tar mer i vikt i vissa maskiner än en del killar, hihi. Och bättre blir det ju, min syster och jag ska vara fitnessmodeller typ år 2014.. ;) Haha..

  Armarna såg riktigt bra ut efter träningen idag. :)


Jobb

Nu blir det rätt mycket jobb ett tag, jobbar fre-lör-sön-mån-tis.. Inte vad man är van vid direkt men haha. Tycker det är skönt att få jobba, men sen nästa vecka är jag ledig Fredag Lördag och Söndag. Tänkte att man kanske kunde hitta på ngt kuligt då, får fjuna på det lite. :P

Har gjort så fint här hemma idag så vill inte åka härifrån, bara går runt o myser men blir att sova hos mamma och pappa några nätter nu..

Per ropar att jag ska komma och ge han en puss innan han somnar så får väl göra det, han är underbar.. Puss på er!






knock knock knockin on heavens door




Igår hade jag min första "nära döden upplevelse", hjärtat dunkar fortfarande konstigt. Skulle åka till jobbet och var nästan i Mörlunda då jag skulle köra om en personbil och en lastbil, när jag nästan är om personbilen så börjar han att köra ut.. Så han puttar in mig i räcket och knuffas jag från räcket och duttar till lastbilen, sen ser jag att det tvåfiliga tar slut snart när jag är mellan lastbilen och räcket.. Så det var bara att gasa allt vad jag kunde och hann precis, annars hade jag väl blivit mos? Svänger in mot Mörlunda för att stanna och antar att bilen som körde in i mig ska stanna och fråga hur det är med mig samt reda ut allt men NEJ han fortsätter i full fart mot Kalmar istället!!? Var så chockad så tänkte inte på att ta registreringsnumret.. Så den IDIOTEN kom undan. :( Polisen kom och tog bilder och så iaf.. Han blinkade inte ens eller kollade bak innan han körde ut, fruktansvärt irriterande!! Lånat svärfars bil för första gången, en jätte fin bil. Lite pinsamt! Var ju inte mitt fel men ändå.. Efter den smällen trodde jag att hela bilen skulle vara kaj men var bara lite repor och en bukla fram.. Är ändå tacksam att jag hade den bilen för hade jag haft min bil hade det nog gått illa.. Den här bilen hade fyrhjulsdrift och var mycket stadig, så var därför jag lyckades rätta upp bilen igen.. Så ibland har man tur i oturen..


Träna rygg idag , känner mig svag och nere men det ska nog bli ändring på med lite "hemorage".. :D
Är väldigt irriterad på vaktmästaren också för han har inte varit här i Fredags eller igår och fixat med badrummet, igår sa han till Per att han skulle komma vid halvåtta åtta.. Så gick upp då för att kunna släppa in honom, hade egentligen behövt sova ut men NEJ då kommer han inte!?

Göra mig iordning nu sen fika med mamma och perra, sen vidare till Horn och hälsa på Svärföräldrar och visa vad "jag" gjort med deras bil.....








I´ve had the time of my life and I´ve never felt this way before and I swear this is true and I owe it all to you..dirty bit...


6 MÅNADER I LÖRDAGS IHOP MED DEN HÄR SNYGGINGEN! <3 JAG ÄR DEN LYCKLIGASTE BRUTTAN PÅ JORDEN!








SKÖNA SÖNDAG

Fredag brukar vara min favvodag men idag har Söndagen varit riktigt skön, mysa framför solsidan och sen wallander.. Shoppat ihjäl mig nästan i Kalmar idag också, köpt massa skoj. Dock varit väldigt slö hela dagen eftersom vi kom hem runt 2 från pumpen och sen ringde klockan vid sju, så ska bli underbart att gå och lägga sig nu snart. :P Pumpen var inte alls så kul, alldeles för mycket folk. Man kunde inte dansa eller knappt röra sig alls, armbågar hit och dit.. Mycket bra band annars, väldigt underhållande.

Hittade världens Snyggaste skor i Kalmar:



Köpte en jättefin tunika ifrån carlings dom har mycket fint ju, har aldrig tänkt på den butiken innan men superfina kläder. Köpte en ny dammsugare (Electrolux ultrasilencer), byrå, påslakanset, hissgardiner, massa småtjaffs på ikea, TOFFS, superfin lampa o mycket mer.. Kuuuul att shoppa. :D

Jag är en schampo/balsam, lotion, parym-narkoman så tänkte jag skulle rekommendera det absolut bästa för jag lovar, jag vet! ;)

 Det här schampo/balsamet från Label.M är helt fantastiskt, ÄLSKAR DET! Det luktar så himla gott så det går inte att beskriva, måste köpas för att man ska kunna förstå. Håret blir lent och mjukt. ca 189:- st. Finns på hårsalonger, annars sök på google så finns det en del att välja på..






Den här inpackningen är den bästa jag haft i hela mitt liv, räddar verkligen skadat hår och luktar bubblegum typ. Finns till minipris på tex rusta 69.90:-, den måste man bara ha! :)

 Åååååh den här är så sjukt god, smörjer in mig med den här varje natt innan jag lägger mig o jag lovar man luktar lika gott när man vaknar. Luktar underbart i hela rummet och den gör huden riktigt mjuk. Rätt dyr i dom vanliga affärerna (Finns på större matbutiker vid sminkavdelningen eller vanliga sminkaffärer) typ 149-199:- , men den är väldigt dryg och man har den kvar lääänge. Jag köpte hem ett lass från Ullared då dom endast kostade 49.90:- :D Aloevera-juice, blåbär, grönaäpplen= Underbart!



Jag är ju en vitchocklad-älskare och den här chokladen är den absolut godaste jag ätit!!!! :P



Mummmms för denna supergodluktande parfymen som Laila Bagge fixat fram! :)


SÅ nu har jag tipsat ordentligt! :D

Imorgon blir det mage och armar (axlar), Det roligaste att träna. :P Eller allt är roligt på olika sätt men det är magmusklerna som ska fram till sommaren. ;) Tror mina "Tight Extreme" hjälper mig rätt mycket med fettförbränningen, rekommenderar den verkligen. Tar en tablett 30min innan träningen, ger en lite extra kraft och som sagt hjälper till med fettförbräningen. Nu ska jag nana så jag orkar träna tidigt imorgon. Puss!










Cuz I’m the only one who understands, like I’m the only one who knows your heart, only one…

Vad härligt det är att lyssna på riktigt hög musik i bilen och sjunga jätte fint. :P När jag kom hem fick jag varma mackor av min snutt, det var riktigt gott eftersom jag ofta glömmer äta innan jag ska jobba eftermiddag. Jätte dumt! Kosten är självklart extremviktig när man tränar, förstör musklerna otäckt mycket om man inte äter som man ska. Besviken på mig själv lite, men imorgon ska jag göra mig stolt igen genom att träna stenhårt morgonpass o äta riktigt ordentligt! Samt inte dricka en droppe alkohol till pumpen, finns många olika syn på att dricka när man tränar men JAG anser att om man är riktigt seriös med sin träning så ska man inte dricka..

Alkohol är väldigt dåligt ihop med träning eftersom man behöver återhämtning och vill att musklerna ska återuppbyggas efter nedbrytningen man får genom styrketräning eller annan träning. Alkohol förhindrar återhämtningen för musklerna och proteinsyntesen. Alkoholen torkar ut dig vilket är dåligt för muskeluppbyggnaden samt ett reducerat matintag.

Alkohol är vattenlösligt och det är därför förbränningen sker i levern. Det är också av den orsaken som många alkoholister och stora alkoholkonsumenter lider av leversjukdomar. Styrka, återhämtning, prestation och återuppbyggnad av muskelceller kommer att bli sämre vid konsumtion av alkohol. Det är inte bara dagen efter som kroppen tar stryk från alkoholen utan det kan ta flera dagar för kroppen att återhämta sig. När kroppen fortfarande bearbetar alkoholen eller om du fortfarande har alkohol i kroppen kommer du förlora styrka så du inte kan bygga muskler effektivt.
Lägga på dig fett. (Din kropp förbränner alkoholen till energi i första taget och förbränner inte fett och kolhydrater som du äter som sedan kommer omvandlas till fett eftersom de inte används till energi.)
Dina muskler växer inte, din sömn blir missanpassad (du får inte tillräckligt med återhämtning för att dina muskler ska tillfredsställas.)
Vitaminer, mineraler och protein kommer inte tas upp ordentligt av din kropp och du kommer att bli utan dessa vilket kan drabba ditt immunsystem. Stör mig på folk som tränar och dricker, så sluta med det. ;)


Jag är väldigt väldigt motiverad nu till att bli "tight" till sommaren, ska i ungefär två månader till bygga så mycket muskler jag kan.. sen i april/maj ska jag dieta så mycket jag kan.. Läste i "Anna-Maria Lacatus" blogg, hon skrev såhär:
" Styrketräningen bygger och bibehåller muskler under diet. Oavsett om man vill ha mycket muskler eller lite mindre ska man komma ihåg att det är musklerna som håller förbränningen igång i kroppen... Alltså, ju mer muskler du har, desto mer förbränner du (fett) även under vila. Har tyvärr märkt att många tjejer är rädda för muskler o säger att de inte vill ha några till och med. Ändå strävar många efter en fastare kropp. Hur går det ihop? Vad är det som är fast på kroppen om inte muskler?" Mycket bra skrivet för det är ju faktiskt så, många tjejer vill ha en tight kropp men inga muskler, iaf inte några som syns. :S Då är väl isf att bli anorektisk, då blir man ju tight? Men enligt mig är det så himla vidrigt och hemskt, den här "Size Zero" tiden hoppas jag verkligen är över?




Den här bruttan "Anna-maria lacatus" däremot, my god.. Blir nästan felvänd. Haha. Kommer upp en liknande bild på mig år 2014 cirkus. ;)

Dejaaaa! :D






Jag är en fartdåre tydligen ! :S

Varje gång jag sätter mig i bilen så säger jag till mig själv: Ida, nu kör du inte så jäkla fort.. Du skulle bli så jäkla arg om polisen stannade dig och du fick massa böter, och det är halt.. Dessutom kanske du kör på ngt djur.. MEN ändå varje gång så går mätaren upp mot 100-120, jag kan tydligen inte köra sakta? :S Inte så normalt, men ngt som inte heller är speciellt normalt är att köra i 50-60 på en 90-100 väg.. Det är faktiskt farligt att köra för sakta också på ett sätt? Den ilska jag känner när jag ligger bakom en som kör så sakta kan jag inte skriva ut här! :P Ha
ha..



Blir två vilodagar nu från träningen eftersom att jag sover i Målilla, känns lite jobbigt faktiskt men kan ju vara bra också.. Idag har jag ätit omelett till frukost och kycklingrulle till lunch, och räksallad till middag.. Om jag blir godisugen ikväll så tar jag en bar, så idag är jag vääldigt stolt över hur jag ätit.. Har tänkt jag ska hålla det här iaf till sommaren så jag är riktigt "deffad" då. :P Blir soppa, lax o all sorts fisk, omelett, sallader, massa kyckling o bars eller nötter vid godis-sug o massa vatten.. Tror det kommer gå super bra.. :D

På Lördag blir det pumpen och sen på Söndag blir det ikea och HM.

Nu ska jag fika med min mammut och papput, kaffe utan kaka. :P

Imorgon blir det jobb mellan 15-19 sen ska jag hem och mysaaaa. Puss





Solsolsolsoooool :D

HUR UNDERBART ÄR INTE VÄDRET IDAG DÅ? Blir så himla lycklig.. Ska ut på "stan" nu en sväng och shoppa in lite mat och så, kvantum har ju läänge varit min favvobutik (om man får säga så fast man jobbar på coop?:S) men nu verkar det som om dom ska ta bort "Blomavdelningen"... O då kan dom ju ta sig någonstanns för det var ju mycket därför.. Har gjort recept med kyckling 3 dagar i rad nu, kanske dax att inhandla något annat än kyckling idag? :) Haha.. Men kyckling är ju så gott och så himla nyttigt och innehåller också mycket protein (Brukar äta det ibland efter träningen en klubba eller två;), å även lax är vi duktiga på att äta här hemma.. Samma där mycket omega3 och bra fetter, ät mer fisk! :P Ett tips till är något som alla hört 1000 gånger men som VERKLIGEN hjälper om man vill gå ner i vikt, DRICK mycket VATTEN! Jag tycker verkligen inte om att dricka vatten men när vi var i Egypten så hade jag inte så mycket val än att dricka en hel del vatten, och det verkligen känns att man mår bättre och det hjälper verkligen matsmältningen på vägen.. Så ät fisk och drick vatten, dagens unika tips! ;) Nu ska jag ut och få D-vitamin iaf, underbart! Puss
Här får jag bra vitaminer också. ;)


40 min kondition



Blev 40 min kondition efter jobbet idag, fia var inte pigg så fick träna själv. Inte lika kul men.. Innan har jag kört endast på "orbitrekmaskinen" eftersom jag tycker den känns bäst och som om man tränar hela kroppen, men jag ger gärna upp och tycker det blir för långsamt och tråkigt.. Blir ofta att man bara kör 20min bara för att det är så jobbigt, nu har jag hittat ett sätt som passar mig jättebra och som gör att jag orkar mycket mer.. Jag kör tre oilka maskiner istället på 30-40 min, och kör 10min på varje istället. Funkar hur bra som helst, en gång på varje maskin så "maxar jag". När det gått 5min på den första maskinen så plussar jag upp motståndet så att jag knappt orkar och kör på som faaasen och tänker att jag ska klara en minut, en minut är bra för det är en bra tid att räkna ner på.. Så skönt när man kommer till 3 2 1, sen kör man som vanligt igen.. Det är riktigt bra för fettförbräningen att "maxa" så.. Sen gör man så på alla 3, riktigt bra. :) Tråkigt att behöva duscha på gymmet, men dom gör iordning vårat badrum hemma.. Blir spännande att se resultatet, bilder kommer.. Börjar bli riktigt nöjd med lägenheten snart, när jag har fått fixa lite. :P När jag är HELT nöjd lägger jag upp bilder på våran snygga lägenhet... 
Nu ska jag äta lite mat som är kvar sen igår då jag bjöd hem familjen på mat, gjorde "Quinoasallad med kyckling och bacon". Rekommenderar alla att söka på det receptet på google och bjuda era kära på.. Helt fantastiskt gott!! :P Riktigt kul att laga mat när det går bra, mitt nya intresse kanske.. :) Imorgon ska jag träna rygg på morgonen och ben på kvällen, känner mig så himla duktig när jag gör så. Laga någon god mat ur min nya receptbok tills pellejöns kommer hem.

Ååååhh jag luktar så gott, min nya bubblegumparfym är så himla god.. Kan inte alla köpa en sådan så man bara kan gå runt o njuta vart man än går? :)


Börja Blogga :)

Tänkte jag skulle ha ett ställe där jag kunde skriva av mig lite på, alltid kul att dela med sig av allt kul som händer.. :) Igår såg vi "I rymden finns inga känslor", trodde den skulle vara jättebra efter allt jag hört men blev lite besviken. Man fick sina skrattanfall emellanåt men ingen jag kommer se igen. Samma gäller "Psalm 21" som vi såg i Lördags, den skulle vara jätteläskig och hur bra som helst.. Till och med gubben i kiosken sa att alla som lämnat in den hade tyckt att den var hur läskig som helst.. Men samma besvikelse där, visst ryckte man till ibland men inte så bra som jag hade hoppats på. DÄREMOT SOLSIDAN är ju helt fantastiskt roligt varje gång, trodde jag skulle dö där när Ove behöver en stund för sig själv (för att Alex kört över hans fågel). Och Alex säger "Men talgbollen ser ut att ha klarat sig iaf." Så jävla kul... :D Nu blir det snart jobb till sju ikväll sen hem och träna med syster, blir nog bara kondition ikväll.. Är helt slut efter mage och armar igår, är riktigt stolt över mig själv faktiskt. Orkar mer och mer varje gång och anstränger mig riktigt hårt, helt magisk känsla att känna musklerna växa mer och mer. Rekommenderar ALLA till att börja träna, och motionera. När jag började min träning för ca 5 månader sen orkade jag knappt motionera i fem minuter innan jag höll på att flåsa ihjäl mig, nu orkar man lungt 20min utan att flåsa alls. :D Men kör alltid så hårt jag kan.. Trivs jätte bra med vårat upplägg som vi har nu jag och min syster, vi kör alltid 20min kondition innan ett träningspass. Dag ett:Rygg dag två:Ben och rumpa;) dag tre:Mage och armar(axlar) sen kör vi en dag endast kondition 60 minuterspass. Vi har kanske en eller två vilodagar i veckan det är ju lite olika, det stämmer verkligen att man mår mycket bättre av att träna. Både för självförtroende och hälsa, älskar att Per och jag delar det intresset. Jag är rätt ordentligt nöjd över att jag har en pojkvän som är personlig tränare, får många bra tips och hjälp med min träning samt en som puschar en. Utan honom hade jag inte kommit så långt tror jag. Men alla kan om man bara ger sig fan på det. Om inte så kan ni ju alltid anställa min Pelle som personlig tränare, om du inte är jättehet och skitsnygg.. Haha :) Nu ska jag göra mig iordning sen ska jag bege mig till Fågelfors med lilla ULX. :P Skryta lite med min åder på armen som faktiskt SYNS på den här bilden när vi tränar på gymet i Egypten, med 11kiloshanteln. :D
 


RSS 2.0